Hvordan kan jeg købe en hjemmeside adresse?

November 30

Hvordan kan jeg købe en hjemmeside adresse?


Der er to forskellige tilgange til at tage for at købe en hjemmeside-adresse. Den ene er at købe en hjemmeside, som ingen i øjeblikket ejer; den anden er at give et tilbud på en eksisterende hjemmeside adresse. Sommetider mennesker eller virksomheder aktivt domstol købere til deres hjemmesider; andre gange du måske ønsker at give et tilbud.

Købe en ny hjemmeside adresse

Den nemmeste måde at købe en hjemmeside adresse er at købe en, der ingen ejer. Du kan gøre dette ved at gå til en registrator (se afsnittet Ressourcer i denne artikel), der søger efter en hjemmeside adresse (almindeligvis omtales som en "domænenavn"), og købe det for et fast gebyr.

At købe en hjemmeside adresse fra nogen, der ønsker at sælge

Sommetider enkeltpersoner eller virksomheder frit tilbyde deres hjemmeside-adresser til salg, ofte for en fast eller omsættelige pris. Hvis du indtaster en hjemmeside-adresse i en webbrowser og se et link til at kontakte ejeren for at diskutere købe adressen, arbejde med den nuværende ejer på en pris, og den nuværende ejer er ansvarlig for at indlede ejerskiftet.

Foretage et bud på en eksisterende hjemmeside

Hvis du ønsker at købe en hjemmeside-adresse, der i øjeblikket er i brug og er ikke specifikt til salg, kontakt administratoren. Du kan bestemme den administrative kontakt for webstedet ved at besøge register.com og klikke på "Whois Lookup." På næste skærmbillede, skal du indtaste hjemmeside-adresse, og indtast derefter den kode, der vises i feltet for at bevise du er menneske.

Du vil derefter blive præsenteret med navn og kontaktoplysninger på den person eller enhed, der er registreret på hjemmesiden adresse. Hvis mere end én kontaktperson er anført, at nå ud til den administrative kontakt at nærme den enhed om at købe hjemmeside-adresse.


relaterede artikler