Hvordan at oprette en gratis MySpace Email konto

November 29

MySpace E-mail er fuldt integreret i MySpace-netværket. Du adgang til den på samme måde du adgang til en normal MySpace indbakke. MySpace E-mail har ubegrænset lagerplads, kan du sende meddelelser til enkeltpersoner i og uden for MySpace-netværket, og giver dig mulighed for at sende beskeder til flere modtagere på samme tid. Opsætning af en MySpace E-mail-konto er gratis, og førende virusscanning og antispam-teknologi gøre for en sikker e-mail-oplevelse.

Instruktioner

1 På mail side MySpace, skal du klikke på "Opret min Mail." Efter at gøre det, bliver du bedt om at logge ind på din MySpace-konto for at fortsætte.

2 Indtast din MySpace loginoplysninger og klik på "Log ind".

3 Indtast dit ønskede brugernavn til din MySpace E-mail-konto. Hvis din MySpace URL er http://www.myspace.com/MyspaceUser1234, så vil din MySpace E-mail-konto ville være [email protected] som standard. Du kan dog ændre dette ved at skrive i et nyt brugernavn til din e-mail-konto.

4 Indtast dit navn ind i "First Name" og "efternavn" kasser, og vælg derefter, om du vil have nogen til at være i stand til at e-maile dig, eller hvis du gerne vil kun dine MySpace venner og adressebog kontakter for at kunne e-maile dig .

5 Klik på "Opret min Email." Efter at gøre det, bliver du bedt om at bekræfte din nye e-mailadresse. Hvis de oplysninger, der vises på skærmen er korrekt, skal du klikke på "Bekræft". Hvis oplysningerne er forkerte, skal du klikke på "Annuller" og revidere de oplysninger i overensstemmelse hermed.


relaterede artikler