Sådan genkender et Renoveret MacBook Pro med serienummeret

November 29

Sådan genkender et Renoveret MacBook Pro med serienummeret


Du kan bruge en MacBook Pro serienummer at undersøge, om det er blevet renoveret kun, hvis Mac blev renoveret af Apple eller en tredjepartsleverandør, der udsteder et nyt serienummer for renoverede produkter. Talrige tredjeparts forhandlere ikke udstede nye serienumre. Du kan kontrollere serienummeret via Apples tekniske support til eventuelt identificere, hvis din MacBook Pro er en renoveret model.

Instruktioner

Kontakt Apple-computere

1 Find MacBook Pro serienummer. Klik på Apple-ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen i menulinjen. Vælg "Om denne Mac". Klik på "Flere oplysninger" knappen i Om denne menu Mac. MacBook menu vises. Find ordene "Serial Number" på listen, der vises under Hardware Oversigt. En kombination af tal og bogstaver vises til højre for posten. Dette er serienummeret.

2 Ring til Apple Store kundeservice på (800) 676-2775. Følg anvisningerne i det automatiske telefonsystem til at forbinde dig til en kundeservicemedarbejder.

3 Spørg kundeservicemedarbejder at kontrollere, om serienummeret på din MacBook Pro er fra en renoverede model. Giv repræsentanten computerens serienummer. Repræsentanten vil fortælle dig, hvis serienummeret tilhører en computer, Apple renoveret.


relaterede artikler