Sådan spiller en dvd i Windows Media Decoder

August 14

Sådan spiller en dvd i Windows Media Decoder


Windows Media Decoder er en plug-in til Windows Media Player, der gør det muligt for Media Player til at læse og afspille dvd'er. Når Windows Media Decoder er installeret, Media Player gør fælles DVD-funktioner til rådighed, såsom navigationsmenuen og scene udvælgelse, når en DVD er indsat i computerens dvd-drev. Du kan også bruge Windows Media Decoder at afspille ISO-filer eller DVD billedfiler, som du måske allerede har gemt på din computer.

Instruktioner

1 Hent Windows Media Player, hvis du ikke allerede har Media Player installeret på din computer. Microsoft tilbyder gratis downloads af Windows Media Player direkte på selskabets hjemmeside (se Resources).

2 Installer Windows Media Player på din computer. For at installere Media Player, gå til "Downloads" mappe på computerens "Lokal disk (C :)" drev og dobbeltklik på ikonet Windows Media Player. Følg skærmbillederne for at installere.

3 Hent den korrekte DVD Decoder plug-in til Windows Media Player til dit operativsystem (se Resources). DVD Decoder plugins til Media Player er kun de Windows XP og Windows Vista-systemer, i august 2010.

4 Retur til "Downloads" mappe på din "Lokal disk (C :)" drev og dobbeltklik på ikonet DVD Decoder. Følg installationsskærmbillederne at installere DVD Decoder så godt. Når det er installeret, integrerer DVD Decoder automatisk med Windows Media Player.

5 Placer enhver standard DVD i DVD-drevet på din Windows-computer. Hvis Windows Media Player er din standard medieafspiller, computeren starter automatisk DVD film i Windows Media Player, ved hjælp af DVD Decoder. Hvis Windows Media Player ikke er sat op som standard afspiller på din computer, kan et andet program starter i stedet.

6 Luk standard programmet, hvis det ikke er Windows Media Player. Gå til "Start" menuen, klik på "Computer" og højreklik på navnet på den DVD i drevet liste, der kommer op. Vælg "Åbn med" fra genvejsmenuen og vælg "Windows Media Player" for at åbne DVD ved hjælp af Windows Media Player DVD Decoder.