Sådan Set Up en webside til at modtage Donationer

January 12

Sådan Set Up en webside til at modtage Donationer


Uanset om du repræsenterer en nonprofit eller velgørenhed eller du blot ønsker lidt hjælp fra din familie eller venner, kan du oprette en webside for at modtage donationer. Du behøver ikke at købe et domæne eller ved web-baserede sprog for at opnå dette. Mange websteder tilbyder gratis kodning, serverplads og skabeloner, så du kan få din donationer hjemmeside op at køre i løbet af få øjeblikke.

Instruktioner

1 Tilmeld dig en hjemmeside. Flere selskaber tilbyder gratis web plads ved hjælp blogging applikationer. Disse virksomheder oprette hjemmesider for dig ved hjælp af skabeloner, der omfatter baggrunde og grænseflader til at ændre udseendet og indholdet af din hjemmeside. Et par af de bedre kendte selskaber omfatter Wordpress, Livejournal og Blogger. Disse virksomheder tilbyder gratis web-konti, der omfatter reklamer eller abonnement konti, der annoncerer gratis.

2 Opret en konto med en e-handel virksomhed som PayPal. Disse virksomheder giver dig en konto, der er knyttet til din bankkonto, kredit-eller betalingskort.

3 Opret en donere knap ved hjælp af virksomhedens donere knap interface. Selskabet vil give dig HTML-kode, der er knyttet til din konto. Ved at klikke på knappen donere, er donor til en side, hvor de kan donere penge til din konto.

4 Åbn din hjemmesides brugerflade. Skifte fra en tekst-baseret interface til en HTML kode baseret interface ved hjælp fanerne tilvejebragt i grænsefladen. Indsæt koden for din donere knap i grænsefladen. Skift tilbage til tekst-baseret interface til yderligere redigere din webside. Skriv websiden ved at vælge posten knappen nederst i grænsefladen.

TIPS

  • Flere tjenester tilbyder at oprette en side donationer for dig samt spore dine donationer og give kvitteringer til donorer for et gebyr. disse omfatter Donér penge 2 Me, Netværk For Good, Just Give og Six Degrees. Six Degrees og Project Agape har også indgået et samarbejde med Facebook for at acceptere donationer via årsager sider.

relaterede artikler