Sådan Fix en MacBook Pro Lufthavn Card, som mister Connectivity

December 10

Sådan Fix en MacBook Pro Lufthavn Card, som mister Connectivity


Apple Macbook Pro laptop er udstyret med en indbygget Lufthavn kort, der giver dig mulighed for at oprette trådløs forbindelse til Wi-Fi-netværk i dit område. Du kan med mellemrum oplever et tab i forbindelse. Dette kan være forårsaget af netværkets genstart, eller kan skyldes problemer med din lufthavn kort. Alternativt kan dine forbindelsesproblemer være forårsaget af modstridende enhedsindstillinger i computerens parameter RAM, også kendt som PRAM, og kan være nødvendigt at nulstille. Hvis du fortsat oplever problemer med forbindelsen kan der være et problem med dit lufthavn kort, og det vil være nødvendigt at udskifte. Men ikke når til din tegnebog, før du har prøvet disse fejlfindingstrin.

Instruktioner

Genstart AirPort

1 Klik på "Airport" ikonet øverst på skærmen, og vælg "Åbn Network Preferences" fra drop-down menuen. Du kan også klikke på "Apple" ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg "Systemindstillinger" fra drop-down menuen. Klik på "Netværk" ikonet.

2 Klik på "Slå AirPort Off" knappen, og klik på "Slå AirPort til" for at genstarte programmet. Klik på knappen "Avanceret" og klik dit trådløse netværk på listen. Klik på knappen - for at fjerne netværket, og klik på "" "OK."

3 Klik på "Airport" ikonet øverst på skærmen, og vælg dit netværk på listen. Indtast din adgangskode, og klik på "Deltag".

reset PRAM

4 Klik på "Apple" ikonet øverst på skærmen, og vælg "Luk" fra drop-down menuen. Klik på "Luk" i dialogboksen.

5 Tryk på knappen "Power" på din computer, og hold "Command", "Option", "P" og "R" på samme tid, inden den grå skærm vises.

6 Fortsæt med at holde tasterne, indtil computeren starter igen og start lyd afspilles. Slip tasterne.


relaterede artikler