Sådan installeres Windows XP Internet Protocol version 6?

February 17

En Internet Protocol (IP) er en kommunikation element ansvarlig for at overføre flere pakker af data gennem flere dirigeres steder alle på samme tid. Inden for hver protokol er et sæt af IP-adresser. Alle adresser, der er en del af denne protokol er universelt kompatible med hinanden. Men en IP-adresse, der tilhører en nyere eller ældre protokol er ikke kompatibel med andre protokoller. To almindeligt kendte Internet-protokoller er version 4 (IPv4) og version 6 protokoller (IPv6). Selvom Windows Vista og 7 kommer med IPv6 allerede installeret, vil Windows XP-brugere skal installere det selv. Hvis du vil installere IPv6 en eller anden grund, kan du gøre det inde fra Netværksforbindelser komponent.

Instruktioner

1 Tryk "R" tasterne "Windows" og samtidig at åbne Kør.

2 Skriv "ncpa.cpl" i feltet Kør, og tryk på "Enter" -tasten. Dette åbner Netværksforbindelser komponent i et nyt vindue på din skærm.

3 Højreklik på "Local Area Connection" ikonet og klik på "Egenskaber". Dette åbner et lille vindue Egenskaber på din skærm.

4 Klik på "Install ..." knappen. Dette åbner et lille vindue med typer af netelementer, du kan installere.

5 Dobbeltklik på "protokol". Dette åbner en dialog med en liste over tilgængelige protokoller til at installere.

6 Dobbeltklik på "Microsoft TCP / IP version 6" for at installere det. Tillad et par øjeblikke for installationen er færdig. Når IP er installeret, bliver du taget tilbage til vinduet Egenskaber vigtigste.

7 Klik på "Luk" knappen for at lukke vinduet egenskaber. Genstart computeren for at sikre, at alle ændringerne træder i kraft.


relaterede artikler