Sådan bruges en Zune på en Mac

February 19

Sådan bruges en Zune på en Mac


Zune er en MP3-afspiller fra Microsoft, og er Microsofts største in-house konkurrence mod Apple iPod. Enheden blev først udgivet i 2006 og har gennemgået opgraderinger og revisioner på årsbasis siden da. I modsætning til iPod, der fungerer på både Mac og pc, er Zune kun beregnet til at arbejde med Windows-operativsystemet. Men der er software løsninger for enkeltpersoner opsat på at bruge en Zune-enhed på en Mac-computer. Lær at bruge en Zune på en Mac for at få adgang til dine Zune sange uden brug af en pc.

Instruktioner

1 Kontroller, at Zune MP3-afspilleren har et fuldt opladet batteri. En Zune med en lav afgift, kan slås fra i integration og installationsprocessen, skaber fejl.

2 Installer Parallels eller VMWare Fusion på din Mac. Disse to programmer skaber en simuleret software miljø til installation af Windows operativsystem på Mac-computer hardware. Sammenligne Parallels og Fusion, og vælg det program, der passer bedst til dine behov. Installation af en Zune på en Mac kræver kun de basale, foreløbige tilgængelige funktioner på begge programmer.

3 Vent på emulator til slut installation. Afhængig af hastigheden på din Mac processor, kan det tage flere minutter. Ved afslutning, følg vejledningen på skærmen for at installere Windows ved hjælp af Windows Installer diske. Både Parallels og Fusion omfatter automatiserede guider til at installere hele Windows-operativsystemet på Mac i en integreret proces.

4 Genstart Mac for at rydde sit system cache.

5 Start emulator software til at åbne og køre Windows-operativsystemet på Mac. Åbn Internet Explorer i emulator skærmen og hente Zune-softwaren fra Microsofts officielle Zune hjemmeside i emulator software. Microsofts websted vil behandle dig som en pc-bruger og giver dig mulighed for at downloade programmet.

6 Dobbeltklik på den downloadede installationsfilen for at installere Zune-softwaren. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen. Under installationen, får du en chance for at skabe en Zune-konto, som du kan få adgang til Zune musik butik og Zune opslagstavler. Hvis du allerede har en Zune-konto, eller ikke ønsker en, springe dette trin.

7 Slut Zune-enhed til Mac-computer ved hjælp af de oprindelige Zune USB-stik kabler. Windows emulator registrerer automatisk den nye hardware. Åbn Zune-softwaren i emulator at få adgang til Zune-enhed. Vent til programmet til at kontrollere Microsofts websted for eventuelle Zune firmwareopdateringer. Hvis den beder om tilladelse til at installere softwareopdateringer, skal du klikke på knappen "Accepter".

8 Synkroniser Zune med Mac til at overføre alle relevante musik-, video- og fotofiler mellem enheden og computeren. Hvis dette er første gang du bruger Zune, skal du kontrollere Zune s sync muligheder for at sikre, at det overfører kun de filer, du ønsker det til at overføre. Klik på "Indstillinger" i den øverste menubjælke og vælg "Device" fra drop-down menuen. Klik "Synkroniser Options" i dialogboksen for at styre hvilke filer Zune synkroniserer.


relaterede artikler