Hvad er en Malware fil?

December 14

Malware er skadelig software, der kan bestå af en virus og kan inficere et computersystem. En malware fil kan fjernes ved hjælp af forskellige anti-virus og anti-spyware-programmer, som kan downloades eller anvendes online. Forholdsregler skal træffes for at sikre sig mod malware trusler, såsom at tilføje beskyttelse til internetbrowsere.

Infektioner

Skadelig software eller malware kan inficere et computersystem af mange forskellige metoder. De fleste malware filer inficere et system ved at blive hentet, når du besøger en kompromitteret hjemmeside. En infektion kan også være forårsaget ved at åbne en inficeret e. Malware-filer kan også inficere et system ved at blive installeret, når gratis shareware-programmer er installeret. Når et system er inficeret med malware, kan symptomerne variere fra overdreven brug processor til at ændre standard startsiden af ​​en browser. Malware kan også bruges til at vise pop-up-reklamer samt årsag Internet Explorer til at gå ned.

exploits

Nogle typer malware filer forsøge at udnytte et bestemt computerprogram. En udnytte udnytter en bestemt fejl eller sårbarhed i et computerprogram. Et program gjorde det muligt for malware, der skal bruges til at køre en uautoriseret kode til at få fjernadgang til et system. En af de mest stærkt målrettede programmer er Microsoft Internet Explorer. Internet Explorer er målrettet, fordi det er almindeligt brugt og indeholder mange fejl, der kræver lappe af Microsoft. Malware forsøger at drage fordel af edb-systemer, der ikke har anvendt patches til at fastsætte disse fejl.

Sporing

Malware filer kan spore, hvad du gør på din computer system. Når malware er blevet installeret, kan den holde en log over alle de websteder, du besøger. Skadelig software som spyware kan derefter vise forskellige reklamer eller andre oplysninger, som kan være irriterende og påtrængende.

Fjernelse

Malware filer kan fjernes ved at køre et anti-virus samt en anti-spyware scanning på det inficerede system. Der er mange typer af programmer til rådighed, der kan bruges til at scanne og fjerne malware fra et computersystem. Mange af disse programmer er gratis at downloade og bruge. En gratis anti-virus program, der kan bruges, er AVG Free Anti-Virus og en gratis anti-spyware program er Spybot Search and Destroy (se Resources afsnit).

Forebyggelse

Forebyggelse malware filer inficerer et edb-system kræver ikke blot installere men regelmæssig ajourføring anti-virus og anti-spyware-programmer. Det er også vigtigt at downloade og installere alle opdateringer, der er tilgængelige for operativsystemet. Forebyggelse malware også kræver brug af en anti-spyware program, der kan scanne i realtid, som Windows Defender fra Microsoft.