Sådan bruges et webcam med Yahoo! Chat

November 18

Tilslutning med venner og familie via Yahoo! Messenger kan være en sjov måde at kommunikere. En af de mest populære funktioner i dette program er dens forenelighed med webcams. Hvis din computer er udstyret med et webkamera og den nyeste version af Yahoo! Messenger, kan du chatte visuelt med alle andre, der har samme setup.

Instruktioner

Start dit webcam

1 Download den nyeste version af Yahoo! Messenger på Messenger hjemmeside (se afsnittet Ressourcer nedenfor) eller starte din eksisterende Messenger software og logge ind på systemet.

2 Clck menuen Messenger og vælge muligheden 'Start Min Webcam ", eller du kan klikke på ikonet kamera fundet i IM vinduet værktøjslinjen eller vælg' Kontakt 'menuen i vinduet IM og vælg' Inviter vil se mit webcam.«

3 Brug dit webcam til at transmittere live video billeder af noget inden kameraets rækkevidde. Du kan også kommunikere med stemmen og sms under en webcam chat-session.

Juster dit webcam billedsøgning

4 Vælg menuen Messenger og klik på 'Indstillinger'.

5 Vælg Webcam kategori.

6 Juster frame rate eller billedkvaliteten af ​​dit webcam ved at flytte skyderen.

7 Klik på 'OK', når du er tilfreds med resultatet.

TIPS

  • For at få mere hjælp til chat-funktioner, gå til Yahoo! Messenger Hjælp.
  • Hent og installere de seneste sikkerhedsopdateringer til Yahoo! Messenger som de bliver tilgængelige for at beskytte computeren mod hackere.
  • Din billedkvalitet under en Webcam chat vil være bedre, hvis du har bredbånd internet service.
  • Hvis din Webcam ikke ud til at virke, skal du kontakte din brugervejledning. Yahoo! 'S støtte til webcams er minimal.
  • Sørg for at du har den nyeste version af Yahoo! Messenger installeret. For at downloade programmet eller opdatere din software, skal du gå til Yahoo! Messenger hjemmeside.

relaterede artikler