Hvordan kan jeg få en lille Disk Ud af en Apple Laptop Drive?

July 4

Apple laptops såsom Mac Pro funktionen en automatisk disc loader der eliminerer fysisk at skulle sætte en disk i det interne CD / DVD-drev. En disk, der er mindre end standard, kan sidde fast inde i diskindføringen og nægter at skubbe. Du kan fjerne disken fra disken slot uden at skulle skille den bærbare computer. Proceduren kræver ikke mekaniske færdigheder og opfordrer kun for nogle få husholdningen. Apple bærbare CD / DVD-drev vil ikke blive beskadiget af din fjerne disken.

Instruktioner

1 Fjern alle kabler er knyttet til Apple laptop. Placer den bærbare computer på et bord. Flyt forkanten af ​​den bærbare computer niveau til forkanten af ​​bordet.

2 Påfør strimler af dobbeltsidet tape til den ene side af DVD-disken. Hold DVD-disken med den side, der har den dobbeltsidede tape nedad.

3 Indsæt dvd'en i diskskuffen, så toppen af ​​skiven flugter med toppen af ​​åbningen. Skub DVD-disken halvvejs i diskslotten med fingrene.

4 Skub dvd'en ned. Træk forsigtigt DVD-disken tilbage ud af diskskuffen. Stop trække når du kan se disken under DVD-disk, der sidder fast på den dobbeltsidede tape.

5 Grib fat i begge diske ved kanterne med begge hænder. Træk begge diske ud af skiven slot. Adskil disk, der blev stukket fra dobbeltklæbende tape. Fjern dobbeltsidede tape fra bunden af ​​DVD-disken.

TIPS

  • Brug etiketten side af DVD-disken, så limrester fra den dobbeltsidede tape ikke påvirker det.

relaterede artikler