Sådan tilføje nye filer til setup.exe

February 10

Sådan tilføje nye filer til setup.exe


Setup.exe fil er en eksekverbar program, der bruges til at installere eller køre et program på din computer. Windows 7, Vista og XP inkluderer IExpress, et hjælpeprogram, der hjælper dig med at oprette og redigere setup.exe filer. Den IExpress Guiden fører dig gennem hvert trin i processen. Ved at oprette en Self-Extraction Direction (SED) fil, når du opretter setup.exe i første omgang, kan du ændre eksekverbare filer senere. Den SED fil gemmer oplysninger om den eksekverbare fil, du har oprettet.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start" og "Kør" i Windows 7, Vista eller XP. Skriv "IExpress" i "Kør" dialogboksen, og tryk på "Enter". Den IExpress Wizard åbnes.

2 Vælg "Åbn eksisterende Self Extraction direktiv fil" og klik på knappen "Gennemse". Find og dobbeltklik på den selvstændige udvinding fil, du vil opdatere. Klik på "Næste".

3 Vælg "Rediger Self Extraction direktiv fil" og klik på "Næste".

4 Vælg den type setup pakke du opretter og klik på "Næste".

5 Indtast pakkens titel og klik på "Næste". For at give brugerne mulighed for at bekræfte installationen, skal du vælge "Spørg brugeren med." Ellers skal du vælge "Nej prompt" og klik "Næste". For at vise en licensaftale, vælg "Vis en licens." Ellers skal du vælge "Vis ikke en licens" og klik "Næste". De nuværende filer i Setup.exe vises under Pakkede filer.

6 Klik på knappen "Tilføj" for at tilføje flere filer til pakken. Dialogboksen Åbn vises. Find og vælg den eller de filer, du vil føje til Setup.exe. Du kan vælge flere filer ved at holde "Ctrl" nede, mens du vælger hver fil. Klik på "Næste".

7 Vælg den type installation vindue, du vil have vist. For at vise en meddelelse, når installationen er færdig, skal du vælge "Display besked", og skriv din meddelelse i tekstfeltet. Ellers skal du vælge "No besked" og klik på "Næste".

8 Klik på knappen "Gennemse" for at angive stien til installationen. Den "Gem som" dialogboks åbnes. Naviger til den mappe, hvor du ønsker filerne installeret. Skriv "setup" i "File name" tekstfeltet. automatisk tilføjes "exe" forlængelse. Klik på "Gem" for at vende tilbage til guiden.

9 Gå til afsnittet "Indstillinger". Vælg, hvordan du vil have filerne i "Setup.exe", der vises.

10 Klik på "Næste". For at ændre selv udvinding direktivet fil i fremtiden, vælg "Gem Self Extraction direktivet (SED)" fil. Ellers skal du vælge "Gem ikke."

11 Klik på "Næste" og "Finish" for at fuldføre opdateringen.


relaterede artikler