Sådan tilføjes Kommentarer til PDF-filer i Foxit Reader

February 4

Foxit Reader er en PDF-læser meget gerne Adobe Acrobat Reader. Men blandt de funktioner unikke for Foxit Reader er evnen til at fremhæve passager, tilføje anmærkninger (din egen tekst) og oprette kommentarer overalt i en PDF-fil. Dette er især nyttigt for store dokumenter, der deles blandt brugere eller ofte redigeret, såsom afhandlinger, afhandlinger eller business forslag.

Instruktioner

Kommentarer

1 Vis den "Kommentarer" værktøjslinjen, hvis det er skjult. Typisk denne værktøjslinje viser som standard i Foxit Reader, men hvis du ikke kan se det gå til "Vis", "Værktøjslinjer" og "kommenteringsværktøjerne."

2 Få adgang til de kommentere kommandoer via undermenuen som et alternativ til værktøjslinjen. Vælg "Funktioner" og derefter "kommenteringsværktøjerne."

3 Se Tegning Markup værktøjslinjen så godt. Denne funktion er tæt forbundet med kommentar kommandoer, så du kan tegne figurer og tekst på en PDF-fil. For at vise denne værktøjslinje klik på "Vis", "Værktøjslinjer" og derefter "Tegning Markup Tools" eller gå til "Funktioner" og derefter "Tegning Markup Tools."

Anmærke PDF-filer

4 Tilføj notekommentarer. Noten kommentar placerer en gul "taleboble" ikonet i PDF-filen. Dette er den mindst indgribende måde at tilføje noter til en PDF-fil, da det viser kun ikon - ikke kommentaren. Klik på ikonet Bemærk Tool (som ligner en taleboble) på "Comments" værktøjslinje. Klik derefter på det sted PDF-fil, hvor du vil tilføje noten og skriv din tekst i den viste dialog.

5 Tilføj tekst markup. Opmærkninger som fremhæver, strejke gennemføringer eller understregning kan føjes til nogen af ​​teksten i et dokument. Vælg den type markup, du gerne vil tilføje ved at klikke på pilen ved siden af ​​"Fremhæv Tool" -knappen. Klik på ikonet for det valgte værktøj, hold museknappen nede og trække ikonet til at anvende denne markup til teksten.

6 Tilføj en karet. Cirkumflekser kan bruges til at indsætte tekst i enhver sætning og arbejder meget gerne notekommentar værktøj. Klik på "Caret Tool" i "Kommentarer" værktøjslinjen. Vælg derefter det punkt i en sætning, hvor du ønsker at tilføje tekst. Klik på dette punkt, og skriv den ekstra tekst i dialogboksen.

7 Brug skrivemaskine værktøj til at tilføje tekst. Foxit Reader s skrivemaskine værktøj giver dig mulighed for at tilføje tekst et sted i dokumentet, i enhver skrifttype eller farve. Det er især nyttigt for at skrive noter i marginen af ​​et dokument. Vælg knappen "Typewriter Tool" på "Kommentarer" værktøjslinjen, og klik på det sted for at tilføje teksten. Skriv kommentarerne, trykker på en knap "Enter", når du har brug for en ny linje. Dette værktøj er specielt nyttigt for at skrive noter i marginen af ​​et dokument.

8 Opret pile, kasser, linjer og frihåndstegninger med de "Tegning" værktøjer. Fra "Tegning Markup Tools" værktøjslinjen, vælge en med til at tegne. Når det er valgt, skal du klikke og trække det til det korrekte sted i PDF-filen.

TIPS

  • Mens kommenteringsværktøjerne funktioner er tilgængelige i den gratis version af Foxit Reader, når du gemmer dine kommentarer til PDF-filen Foxit Reader vil indsætte et vandmærke. For at spare uden vandmærket, købe Pro-udgave af Foxit Reader på Foxit hjemmeside (se Resources nedenfor).
  • <br> For at læse en kommentar efter den er blevet tilføjet, skal du musen over eller klik på "taleboble" ikonet.
  • Når du bruger "Typewriter Tool", pas på ikke at overskrive eksisterende tekst som både den oprindelige og tilføjet tekst kan være ulæselig.

relaterede artikler