Sådan Bliv Blogger

April 22

Sådan Bliv Blogger


Enhver, der kan skrive kan blive en blogger, men din blog succes afhænger af mange faktorer. Din skriftlig færdighed, nytten af ​​din blog indhold og hyppigheden af ​​dit indlæg alle afgøre, hvor mange mennesker vil opdage og følge din blog. Jo flere tilhængere, du har, jo mere vellykket din blog overvejes. Dette kan føre til penge-muligheder, hvis du vælger at inkludere reklamer eller sponsorater på din blog. Alt du behøver for at komme i gang er en computer og en pålidelig internetforbindelse.

Instruktioner

1 Vælg en blogging værktøj og platform til at være vært for din blog. Blogger og WordPress er både gratis blogging værktøjer med brugervenlige grænseflader. LiveJournal tilbyder også gratis og betalt blog-værktøjer med evnen til at deltage i blog samfund, men du har mindre kontrol over reklamer, medmindre du tilmelder dig LiveJournal er betalt service. Flere andre blogging platforme findes, så prøv et par og se hvilken en du finder nemmeste at bruge.

2 Opret et navn til din blog. Navnet skal forholde sig til din blog indhold og være let for brugerne at indtaste, så de kan finde din blog. For eksempel, hvis du ønsker at blogge om Caribien rejser, bør din blog titel have noget at gøre med Caribien, vil tropisk rejse eller noget andet brugere forbinder med emnet. Kom op med et par alternative navne i tilfælde af, du ønsker allerede er taget.

3 Undersøg, om du ønsker at eje dit eget domænenavn. Mest populære blogging værktøjer kan du få en gratis blog på deres domæne, såsom "MyBlog.Blogger.com." Hvis du vil fjerne værtens navn og bare have "MyBlog.com", vil du nødt til at betale et gebyr for dette domænenavn.

4 Besøg hjemmesiden for blogging platform, du har valgt, og følg vejledningen på skærmen for at oprette din blog. Denne opsætning proces vil afgøre, om det navn, du ønsker, er gratis, og du kan også oprette dit eget domæne på dette punkt, hvis du har valgt at gøre det.

5 Vælg et kig på din blog fra de skabeloner, der leveres af tjenesten. Du kan altid ændre dit look senere, men som kan påvirke din blog værktøjer så gøre dit valg omhyggeligt.

6 Udforsk blog indstillinger, der tilbydes af din blogging platform. For eksempel kan du ønsker at tilføje en liste over tilhængere til blogs sidebjælke eller en liste af tidligere poster sorteret efter dato eller emne. Hver platform er forskellige, men de fleste har detaljerede hjælpefiler for at få din blog op at køre hurtigt.

7 Skriv om dit valgte emne. Hold dit første indlæg temmelig korte, omkring tre til fem stykker. Læs over det omhyggeligt og bruge din blogging platformens stavekontrol værktøjer til at rydde op i din tekst. Hvis du ikke er en øvet forfatter, oprette dine blogindlæg i en almindelig tekstbehandling og har en ven eller et familiemedlem læse dem for at sikre, de kommunikerer, hvad du prøver at sige, samt check for grammatik og mekaniske problemer. Et godt redigeret blog låner troværdighed til dit indhold.

8 Sæt en udstationering tidsplan for dig selv og holde sig til det. Publishing nyt indhold tre gange om ugen er et godt udgangspunkt, da det holder dit indhold frisk, men løber mindre risiko for at bære dig ud end daglig udstationering. Dine læsere vil komme til at forvente nye indlæg på denne tidsplan, så varierer ikke det, medmindre du skal.

9 Skriv nyt indhold på din tidsplan. De fleste blogs giver brugerne mulighed for at kommentere, så medmindre du har kommentar funktionen slået fra, læse disse kommentarer for at finde ud af hvad dine læsere lide og ikke lide, så du kan give mere brugervenlig indhold.

TIPS

  • Hvis du vil være væk fra computeren eller ved du vil være alt for travlt til at skrive et stykke tid, de fleste blog-værktøjer kan du oprette indlæg forud for tid og planlægge dem til at blive vist levende senere. Brug disse værktøjer eller invitere en gæst blogger til at dække for dig, så du ikke mister læsere, mens du er væk.

relaterede artikler