Sådan bruges en Belkin Wireless G Adapter Med WPA Security

June 20

Belkin trådløse G-adapter gør det nemt at tilføje trådløst internet evne til din stationære eller bærbare computer. For at oprette forbindelse til dit hjemmenetværk, skal du først installere Belkin software på din computer - ikke indsætte adapteren i computeren, før softwareinstallation du bliver bedt om at gøre det. Når du har installeret softwaren, kan du installere drivere til og begynde at bruge dit krypterede trådløse hjemmenetværk.

Instruktioner

1 Indsæt den cd, der fulgte med den trådløse adapter, og følg vejledningen på skærmen for at installere Belkin netværk management software. Hvis cd'en ikke kører auto-start-programmet, åbne cd fra "Denne Computer" og dobbeltklik på filen hedder "Start.exe".

2 Sæt din trådløse adapter i computeren, når du bliver bedt om "Du kan tilslutte din WLAN-adapter nu" vises; Sæt adapteren i en ledig USB-port, enten direkte eller ved hjælp af forlængerledningen forudsat. Belkin anbefaler at bruge forlængeren med stationære computere. Klik på "OK", når adapteren er indsat.

3 Følg på skærmen for at installere driverne til din enhed.

4 Dobbeltklik på nettet leder ikonet Belkin på proceslinjen; ikonet ligner en computer med radiobølger udstrålende væk fra det.

5 Klik på fanen kaldet "Profil" og oprette en ny profil for dit trådløse hjemmenetværk.

6 Navngiv din netværksprofil, og klik på "Næste".

7 Indtast detaljerne for dit netværk, herunder SSID (navn) nøjagtigt som det vises i din router. Indstil netværkstype til "Access Point", og Transfer Rate til "Automatisk". Klik på "Næste".

8 Vælg "WPA-PSK" fra Authentication, og udfyld dit netværk adgangskode. Klik på "Gennemfør" for at gemme profilen. Når programmet omdirigerer til de vigtigste profil skal du vælge den profil, du lige har oprettet, og klik på "Opret forbindelse". Hvis ikonet er rødt er du ikke tilsluttet et netværk; hvis det er blåt, så du er.

TIPS

  • Du bør være i stand til at bruge din trådløse adapter med din operativsystemer proprietær software, hvis du er utilpas med forudsat Belkin netværk management software.
  • Belkin anbefaler at placere adapteren udvidelse på toppen af ​​din skærm, eller oven på din sag, så længe sagen ikke er lavet af metal, der kan forstyrre det trådløse signal.
  • Sørg for, at din adapter er placeret væk fra noget, der kunne blokere signalet (f.eks apparater og møbler). Hvis du har en trådløs hjemmetelefon, sørg for at det ikke er ved siden af ​​din trådløse adapter.

relaterede artikler