Typer af Dial-Up til brug for internettet

May 4

Typer af Dial-Up til brug for internettet


Opkaldsforbindelse til internettet gør det muligt at oprette forbindelse til en internetudbyder (ISP) ved hjælp af en telefonlinje og en dial-up modem. Opkaldsforbindelser er meget langsommere end bredbåndsinternetforbindelser, men findes overalt, hvor der er en telefonlinje. Hastigheden er bestemt af dit modem type, telefonlinje støj og din internetudbyder.

Internt modem

Interne dial-up modems er installeret på computerens bundkort. Disse modemer kan direkte tilsluttes bundkortet eller modemet kan indsættes i en PCI-slot på bundkortet. Interne modemer har to telefonstik, der er synlige fra bagsiden af ​​din computer. Et telefonstik giver din interne modem til at oprette forbindelse til telefonlinjen, og det andet telefonstik gør det muligt at tilslutte en telefon eller faxmaskine.

Eksternt modem

Eksterne modemer er ikke knyttet til computerens bundkort ligesom interne modemer. Disse modemer forbindelse til din computer via et USB-kabel, og de kræver brug af en strømforsyning for at fungere ordentligt. Det er lettere at fejlfinde et eksternt modem, fordi du kan magt-cyklus modemmet uden at genstarte computeren, og du kan altid bruge lysene på forsiden af ​​modemet til at bestemme den aktuelle status for modemmet.

PC Card Modem

PC-kort-modemer, også kendt som PCMCIA modemer, bruges kun i ældre bærbare computere. Disse dial-up modems kan bruges på bærbare computere, der ikke har et modem eller ikke længere har en arbejdsgruppe internt modem. Modemet er placeret på en lille flytbar PC-kort, der er indsat i din bærbare pc-kortstik. PC-kortet kræver brug af en dongle for at forbinde til en telefonlinje.

ISDN

Tjenesteintegrerede digitalnet (ISDN) forbindelser kræver, at du bruge en speciel ISDN telefonlinje, der er installeret af dit telefonselskab. Brug af en ISDN-forbindelse kræver at du køber en ISDN-modem. ISDN modems er tilgængelige i både interne og eksterne modeller. ISDN er dyrere end traditionel dial-up, fordi ISDN giver en hurtig og pålidelig digital tilslutning. I modsætning til opkaldsforbindelser, ISDN-forbindelser giver brugerne mulighed for at tale i telefon, mens du bruger internettet.


relaterede artikler