Sådan Konverter en Excel fil til en webside

July 12

Sådan Konverter en Excel fil til en webside


Microsofts Excel er et regnearksprogram, der tillader dig at oprette detaljerede tabeldata, grafer og diagrammer, som du kan bruge til mange forretnings-og personlige anvendelser. Endvidere kan du bruge dette indhold til at oprette en webside, som er ideel, er, hvis du har brug for en universel måde at levere oplysninger. Måske du ønsker at dele dit arbejde på internettet, eller måske din seere ikke har deres egen kopi af Excel for at se det på. Brug Excels "Gem som" funktion, kan du konvertere dine egne Excel-fil til en webside at gøre det tilgængeligt på internettet.

Instruktioner

1 Start din Excel program og åbne en eksisterende fil. Klik på "Filer> Åbn".

2 Vælg specifikke indhold (hvis det foretrækkes) ved at klikke og trække musen over området, såsom en række celler, som du vil udgive til en webside. Dette er en ideel mulighed, hvis du bare har brug for at vise en del af filen på nettet.

3 Klik på "Gem som" valgmulighed under menuen "Filer", eller efter at klikke på "Microsoft Office-knappen" for at få dialogboksen. Vælg "webside (HTML)" valgmulighed ved hjælp af "Format" drop-down menuen.

4 Klik på "projektmappe", "Sheet" eller "Selection" angive de data, du vil udgive som en webside. Den "projektmappe" gør det muligt for seerne at navigere gennem de forskellige sider omfattet i filen er "Sheet" viser en Excel-fil side og "Selection" viser bare de data, du identificeret i trin 2. Endvidere i Microsoft Office 2007, kan du vælge at gemme din Excel-fil som en "webside" for at oprette en enkelt "HTM" eller "HTML" fil med tilhørende mapper, der huser dine regneark elementer, såsom billeder, eller vælge den "Single File Web Page", der automatisk integrerer disse komponenter i siden. Den "Single File Web Page" er typisk en større fil, som kan tage længere tid at indlæse, afhængigt af de forbedringer, der indgår i din fil.

5 Klik på knappen "Web Options" for at specificere webside elementer som en titel og søgeord. Klik på de forskellige faner og indtaste eller vælge dine præferencer fra menuerne. Klik på "OK" knappen når du er færdig.

6 Klik på knappen "Gem" for at optage dine valg og automatisk generere HyperText Markup Language (HTML) fil. Placer denne fil, sammen med andre understøttende filer på din webserver til at udgive dit Excel-indhold som en webside.

TIPS

  • Sørg for at fjerne eventuelle fortrolige data fra din Excel-fil, før konvertere den til en webside.
  • Se et eksempel på din genereret webside ved hjælp af din webbrowser s "Preview" for at sikre dig det ser godt ud før offentliggørelse på internettet.