AbiWord ikke viser indtastet tekst i Ubuntu

July 14

AbiWord ikke viser indtastet tekst i Ubuntu


AbiWord blev skabt af SourceGear med det mål at etablere cross-platform og helt open source tekstbehandlingsprogram. SourceGear er stoppet levere opdateringer, men udvikleren samfund fortsætter med at opdatere og støtte AbiWord. Der er flere grunde til maskinskrevet tekst kan være skjult i AbiWord, herunder filtypen uforenelighed, dokument farver, brug af et tekstfelt eller ved hjælp af tekst foldning.

DOC Udvidelser

AbiWord i Ubuntu gemmer dokumenter med en ABW forlængelse som standard, men du kan ændre filtypen til ethvert dokument forlængelse AbiWord understøtter. Det betyder ikke fuldt ud understøtter DOC forlængelse fælles for Microsoft-produkter. Hvis et dokument med kompliceret formatering blev oprettet med en DOC forlængelse, kan teksten ikke vises korrekt, når filen åbnes i AbiWord. For at vise teksten, skal du åbne DOC-fil i et andet tekstbehandlingsprogram, som OpenOffice eller LibreOffice, redde med extension RTF-filen og åbne den i AbiWord at kunne se teksten. Hvis du gemmer et dokument i AbiWord med extension DOC-fil, er det faktisk sparer en RTF-fil med en DOC indpakning.

dokument Color

Hvis du har ændret farven på din tekst, baggrund eller fremhævelse, kan det gøre maskinskrevet tekst sværere at se. De paletter for fremhævning og skrifttype farver vises på yderst til højre på formateringen værktøjslinjen. Klik på menuen "Vis", svæve over "Værktøjslinjer" listen og fjern markeringen i "Format" værktøjslinjen for at sikre, det viser på skærmen. For at justere baggrundsfarven, skal du klikke på menuen "Format", svæver over "Side Baggrund" listen og klik på "Side Color."

Tekstboks

Når du indsætter en tekstboks i dokumentet, kan kun de første par bogstaver i hvad du skrev dukke op i kassen. For at se resten af ​​den tekst, du har skrevet, skal du klikke nær kanten af ​​kassen, når musemarkøren viser sig som en hånd i stedet for en markør. Når kasserne angiver kanten af ​​feltet kommer op, træk og slip den ene side ud til at afsløre teksten i boksen.

Tekst Folding

AbiWord tillader tekst folde i lister om du bruger tal eller punkttegn. Hvis din tekst foldning er aktiveret, vil den skjule tekst på bestemte niveauer af din liste, indtil du deaktiverer den. Klik på menuen "Format" og klik på "Punktopstilling." Klik på fanen "Text Folding" og markere feltet "Ingen Folding." Tryk på knappen "Anvend" og eventuelle skjulte listeelementer er afsløret.