Hvordan at vælge imellem laminat eller træ

April 3

Hvordan at vælge imellem laminat eller træ


En af de mest almindelige hjem forbedring projekter er at sætte i nye gulve. Til hårde gulve, dine valg omfatter laminat og træ. Disse to gulvbelægning muligheder er fælles for stuen, spisestue områder og endda soveværelser i nogle tilfælde. Begge gulvtyper har fordele, så det er ikke ualmindeligt at finde dig selv forundret over hvilken en til at vælge til dit projekt.

Instruktioner

1 Undersøg dit budget for dit gulv projekt. De materialer omkostninger for laminatgulve er normalt billigere end trægulve bestyrelser. Installationen omkostninger for trægulve er også dyrere, da det indebærer ofte en mere kompleks proces end installationen klik-ind-sted af laminatgulve.

2 Bestem hvor meget trafik du vil have at gå gennem det rum, hvor du ønsker at sætte i den nye gulvbelægning. Mens trægulve er ret holdbare, laminatgulve er ofte det bedste valg for stærkt trafikerede værelser. Laminat gulve modstå ridser, falmede farver og farvning mere end trægulve gør.

3 Beslut hvis du sætter pris på æstetik frem for alt andet. Rigtige trægulve er ofte bedre udseende end laminat træ. Laminat tider har en faux, malet-on udseende, snarere end den faktiske udseende af korn eller riller til stede i en autentisk træ gulv. Generelt trægulve også tilføje mere værdi til et hjem end laminatgulve.

4 Finde ud af, hvor længe du ønsker eller har brug for at holde den nye gulve, før det skal udskiftes. Velplejet trægulve normalt vare mindst 25 år --- meget længere end laminatgulve. Laminat kan vare op til 20 år.


relaterede artikler