Hvordan man laver en Masthead på en Mac

May 30

Hvordan man laver en Masthead på en Mac


En publikationens topannonce er de oplysninger, boks, der indeholder navne på kontaktpersoner, adresse, pådømmelse nummer og andre vigtige oplysninger om en avis eller et blad. Dette bør ikke forveksles med det logo, der vises øverst i et nyhedsbrev, magasin eller endda en hjemmeside, som faktisk kaldes "navneskilt". Hvis du ikke har et professionelt design program installeret på din Mac, kan du bruge iWork til at oprette en grundlæggende mastetop.

Instruktioner

1 Åbn Pages program fra Dock på din Mac, og klik derefter på "Blank" fra Skabelonvælger.

2 Klik på "Indsæt" og derefter "Vælg" for at vælge et logo eller overskrift billede fra filer og mapper på computeren. Når logoet er placeret på siden, skal du klikke på billedet og trække det til den placering, du vil have det vist på siden.

3 Klik på "Text Box" fra hovedmenuen for at indsætte en tekstboks på siden. Når tekstboksen er på siden, ændre skrifttype, farve og størrelse ved at vælge disse poster i menulinjen. Hvis din publikation bruger en bestemt skrifttype og det er tilgængeligt i Pages, bruge det til dine tekstbokse.

4 Fortsæt med at tilføje kasser, hvis du vil have din mastetop at have flere kolonner med tekst, registrerede enhed, for eksempel, forvaltningsmyndighederne redaktører i en kolonne og udgiverne i en anden. Placer en anden, eller endda en tredje, tekstfelt på siden, og derefter klikke og trække boksene til, hvor du vil have dem til at gå.

5 Klik og skriv derefter i tekstboksen for at tilføje ønskede oplysninger, herunder navne og titlerne på dine redaktører, forlæggere, virksomhedsledere og andre medlemmer af din publikation ledergruppe. Du kan også medtage direkte kontaktoplysninger, såsom e-mail adresser, for din ledelse.

6 Foretag en anden tekst boks til at holde din virksomhed adresse, telefonnummer og andre vigtige oplysninger, så som din pådømmelse nummer, hvis du har en.

7 Klik på "File" og derefter "Export" og derefter klikke på "PDF" for at gemme dokumentet.


relaterede artikler