Sådan Skyl Reserator XT

November 6

Den Zalman Reserator XT er en flydende kølesystem til computere, med radiator, pumpe og reservoir indbygget i et eksternt kabinet. Vand overfører varme hurtigere end luft, så vandkølere er mere effektive til at fjerne varme. Enheden har ikke en dedikeret stikkontakt til at skylle kølervæske, så din bedste mulighed er at dræne kølervæske, erstatte det med destilleret vand, derefter dræne vandet og tilsæt ny kølevæske.

Instruktioner

1 Sluk for computeren.

2 Sæt på din kemikalieresistente handsker.

3 Placer Reserator XT enheden over en spand, der er placeret højere end computeren.

4 Løsne hætten på påfyldningshullet i toppen af ​​reservoiret. Dette vil tillade luft ind i systemet og hjælpe kølevæsken drain hurtigere.

5 Tag slangen klemme og kobling fra "IN" terminalen på bagsiden af ​​Reserator XT. Kølevæske vil begynde at flyde fra slangen og reservoiret. Cap slangen med tommelfingeren at forhindre luft i at trænge ind i slangen. Dette vil forhindre luftbobler i slanger og vand blok. Tillad kølevæsken fra reservoiret løbe ned i spanden.

6 Udskift slangen kobling og klemme, når strømmen af ​​stoppesteder kølevæske.

7 Tør enheden og slange med en klud for at fjerne spildt væske.

8 Fyld beholderen med destilleret vand og stram låget. Tilsæt vand til reservoiret langsomt at lade det destillerede vand ind i pumpen og forhindre overløb. Reservoiret besidder ca. en liter væske.

9 Tænd computeren og lade destilleret vand til at cirkulere gennem systemet i ca. 10 minutter.

10 Gentag trin 1 til 7 for at dræne destilleret vand.

11 Bland udskiftning kølemiddel i henhold til producentens anvisninger.

12 Tilføj udskiftning kølevæske til reservoiret og stram låget.

TIPS

  • De fleste forblandede kølevæsker indeholder frostvæske for at hæve kogepunktet. Antifreeze er giftig. Hold det væk fra børn og kæledyr, og bortskaffe kølemidlet i henhold til lokale bestemmelser.