Hvordan man opbygger din egen online Lingeri site

April 10

Hvis du har et talent for at skabe lingeri produkter og ønsker at øge din kundedatabase, en nem måde at gøre det er at bygge din helt egen lingeri websted. Ved at bygge en lingeri websted, kan du fremme dine produkter til online-shoppere, både mænd og kvinder, der søger til sarte emner såsom din.

Instruktioner

1 Køb et domænenavn og web-hosting-tjenester for dit lingeri websted. Domænenavnet skal indeholde søgeord, der er relevante for lingeri du sælger, såsom pinkcamisoles.com, sheerbras.com. eller sexylingerie.com. Ved at inkorporere søgeord, du har en større chance for at blive fundet af søgemaskinerne.

2 Anskaf en betalingsgateway, ved hjælp af sites som Paypalcom, Charge.Com eller PaySimple.Com (ingen påtegninger). Betalingen gateway giver dig mulighed for at modtage og behandle kreditkortbetalinger fra dit websted kunder.

3 Log ind på din web-hosting-konto. Gå til den fil mappe til at oprette en forside / hjemmeside for dit lingeri websted. For at gøre indkøb nemmere for dine kunder, overveje at oprette webstedet links til de forskellige lingeri kategorier på forsiden, ved at bruge begreber som bh'er, trusser, bamser, kjoler, chemiser og Lingeri. Gem forsiden, efter at du er færdig med at designe den.

4 Opret andre sider til de forskellige kategorier, der blev oprettet i trin 3. For eksempel på den "bras.html" side, skal du overføre billeder til al din bh'er. Siden kjoler vil indeholde billeder af alle dine kjoler. Sammen med lingeri billeder, bør du også omfatte en kort produktbeskrivelse og prisoplysninger. Gem alle dine sider som du udfylde dem.

5 Placer betaling knapper på dit websted, så dine kunder kan klikke på knapperne for at købe dit lingeri. Du skal prissætningen setup for dine elementer inde i betalingsgateway værktøj, som du har valgt i trin 2. Efter opsætning prissætning, vil du modtage HTML-koden til at gå sammen med knappen. Bemærk, at denne metode vil kræve lidt kendskab til HTML kodning.

6 Fremme dit lingeri websted ved at indsende adressen for dit websted til alle de store søgemaskiner.


relaterede artikler