Hvilke dele af computeren Modtag Input?

April 13

Hvilke dele af computeren Modtag Input?


Moderne computere modtage input fra en bred vifte af kilder. Input-enheder kan variere fra Human Interface Devices til enheder, der giver en grænseflade mellem to computere. Alt fra mus til fjernbetjeninger og netværkskort kan kategoriseres som en input-enhed. For at modtage oplysninger fra disse inputenheder computere bruger en række modtagelsesenhederne der videreformidle information til andre dele af computeren til opbevaring og forarbejdning.

USB porte

Universal Serial Bus porte er en af ​​de mere almindelige metoder til moderne computere til at modtage information. Denne type port bruges til at modtage en række data, der spænder fra bulk-oplysninger fra eksterne drev til input fra enheder som mus, tastaturer, printere, scannere og eksterne modemer. De fleste former for input hardware er kompatibel med USB.

parallelle porte

Parallelle porte er en ældre forløber for USB-porte, der stadig er i brug i nogle computere. Før de blev erstattet af USB-kompatible enheder, de fleste modemer, printere og scannere brugt denne type port til at overføre data til deres vært maskine. Denne type port er præget af sin forholdsvis store 25-bens stik og er sjældent inkluderet på moderne bundkort.

3,5 mm audio-indgange

En anden type, 3,5 mm audio-indgange, er en fælles metode til transmission analog audio data til en computer. Det er typisk bruges til at kopiere lyd data fra analoge kilder, såsom et bånd eller optage, men bruges også til behandling af lyd information fra mikrofoner. Disse porte er typisk knyttet til bundkortet eller et lydkort i en klynge af seks porte og er farvekodede for at angive, hvilken type input eller output hver port håndtag.

PS2 porte

PS2 porte var de standard porte, der bruges til at forbinde mus og tastaturer, før den udbredte brug af USB. Disse porte er stadig inkluderet på de fleste bundkort, fordi mus og tastaturer der bruger denne port er stadig udbredt. Input-enheder ved hjælp af denne type port er mindre effektive end USB, da de ikke samtidig kan viderebringe flere indgange fra en enhed.

Modem / Ethernet porte

For at oprette forbindelse til andre computere og netværk computere afhængige af RJ-11 og RJ-45-porte. Disse porte er henholdsvis designet til at rumme telefon og netværkskabler, der er nødvendige til at dirigere information til et modem eller Ethernet-kort. Disse to porte er ens i udseende, bortset fra at RJ-45 Ethernet-porte er lidt bredere end deres RJ-11 modparter. På trods af deres tilsyneladende lighed i form og funktion disse porte ikke er indbyrdes udskiftelige.


relaterede artikler