Sådan Lær SQL-forespørgsler

April 18

Sådan Lær SQL-forespørgsler


Den Structured Query Language (SQL) er en avanceret platform til at skabe og manipulere databaser. Det programmeringssprog er en industristandard og kan anvendes i mange forskellige databasesystemer. Oprettelse SQL-forespørgsler er en værdifuld og bærbare færdighed, der kan anvendes på næsten enhver database miljø eller anvendelse. SQL tilbyder enkle teknikker til at indsætte og udtrække data fra en database. Det giver også komplicerede strategier til filtrering og analyse af data samt. Graden af ​​SQL kompleksitet vil variere, afhængigt af situationen, men selv de mest avancerede SQL-forespørgsler kan læres på en struktureret måde.

Instruktioner

1 Login til en SQL-database. Learning SQL opnås bedst, hvis du kan arbejde direkte med en database under processen. SQL-forespørgsler kræver ekstrem sans for detaljer. Mens de generelle strategier kan læres uden interaktivitet, vil du ikke blive flydende i processen, medmindre du kan øve på en arbejdsgruppe database.

2 Find en god online tutorial ressource fra en velrenommeret SQL udbyder. Tre gode og gratis tutorials er den officielle MySQL udviklerens website, W3 Schools dokumentation site, og "SQL kursus" Website. Disse ressourcer begynde med de mest basale SQL forespørgsler og gradvist indføre mere avancerede metoder til at manipulere en database. MySQL site er særligt avanceret, da det er den officielle dokumentation for det udbredte MySQL platform og dækker alle aspekter af dets anvendelse. Den W3 Schools er en industri-standard webudviklere henvisning websted, der uddanner programmører på alle web-sprog, herunder SQL. Den tredjepartswebsite SQLCourse fokuserer på avancerede emner og er et godt sted for at få et nyt perspektiv på komplicerede forespørgsel design.

3 Program SQL forespørgsler på din egen database-system, som du bevæger dig gennem selvstudier. For eksempel, hvis en tutorial dækker grundlæggende af udvælgelse af data i en database ved hjælp af "SELECT" erklæring, selv opretter forespørgslen. Bemærk, at alle SQL-kommandoer indtastes med store bogstaver. Selv om forespørgsler synes særlig enkel og ligetil, gennemføre dem selv vil størkne begreberne.

4 Indtast dine egne forespørgsler ud over dem, der er i tutorial. Programmering handler om kreativitet og det er bedst at lære de grundlæggende begreber ved hjælp af dine egne parametre, selv om de er magen til dem, der er omfattet i tutorial. Ved at udføre flere forespørgsler på din egen for hver, der er angivet i en tutorial, er du sikker på at opbygge et stærkt fundament i sproget.

TIPS

  • Hvis du ikke i øjeblikket har adgang til en SQL-database, kan du tilmelde dig en MySQL Linux-konto med nogen af ​​hundredvis af web-hosting-udbydere. Mange tilbyder billige tjenester, og nogle er endda gratis
  • Det er bedst ikke at bruge en vigtig aktiv SQL database for din læring. En lille slåfejl i en SQL-sætning kan forårsage uoprettelige skader på en database, herunder tab af data. Opret en praksis database til alle dine tutorials.

relaterede artikler