Minimum Specifikationer for Desktop Computere

January 8

Minimum Specifikationer for Desktop Computere


Mindstekravene specifikationer for en stationær computer er dem, der gør det muligt at køre sit operativsystem effektivt. For at køre moderne operativsystemer såsom Microsoft Windows 7 på pc'er og Snow Leopard på Mac-computere, skal en computer har tilstrækkelig processorhastighed, nok hukommelse og tilstrækkelig RAM (Random Access Memory) til at installere og køre softwaren.

RAM (Random Access Memory)

Minimum Specifikationer for Desktop Computere

RAM-hukommelse er en vigtig faktor for hastigheden på en computer.

For at køre operativsystemet Windows 7 eller Snow Leopard, skal en computer have mindst en gigabyte Random Access Memory. Dette er den hurtig, nem adgang hukommelse, der bruges af computeren, mens den er tændt. De fleste pc'er og Mac'er disse dage vil have mellem 2 og 8 gigabyte RAM.

CPU (Central Processing Unit)

Minimum Specifikationer for Desktop Computere

CPU'en skal være mindst 1 gigabyte.

Den centrale processor i en computer er dens hjerne, og for at udfylde alle processer og beregninger nødvendige for at drive et moderne operativsystem, skal denne hjerne være temmelig stor. Både Microsoft og Apple anbefale en 1 gigabyte processor til at køre deres nyeste software.

Harddiskplads

Minimum Specifikationer for Desktop Computere

Harddisken skal være stor nok til at holde softwaren.

The Main Hard Disk på computeren er hvor alle softwaren er gemt. Windows 7 har brug for omkring 16 gigabyte plads og Snow Leopard omkring 5. Men næsten alle moderne desktop-maskiner vil have meget mere end dette; nogle har så meget som en terabyte ledig plads.

Andre krav

Det er temmelig meget det for systemkrav. Microsoft præciserer dog, at for at køre Windows 7, skal PC'en have et stykke software kaldet Direct X 9 kører for at vise operativsystemet korrekt. Direct X 9 er et stykke software skrevet af Microsoft, som hjælper med en række multimediefunktioner.


relaterede artikler