Sådan Genbrug Hukommelse

March 9

Sådan Genbrug Hukommelse


Genbrug gamle, out-of-use hukommelse (RAM) chips fra din stationære eller bærbare computer. Ikke alene kan du tjene lidt penge i processen, vil du blive beskytte miljøet også, da hukommelseschips indeholder giftige niveauer af bly. Hvis du sælger hukommelseschips, så gør det så hurtigt som muligt, efter at du erstatte dem, fordi deres værdi falder med tiden. Du kan finde mange anvendelsesmuligheder for gamle hukommelse, fordi det er nemt at installere og relativt let at finde computere er kompatible med den hukommelse, du er mest tilbøjelige til at have.

Instruktioner

1 Genbrug hjemme ved at opgradere dit barns computer. De har altid brug for ekstra computer hukommelse til at køre programmer til online spil og grafiske programmer. De vil være så glad du opgraderet deres computer de bare kunne give dig knus og kys.

2 Genbrug i din computer virksomhed at hjælpe miljøet. Hvis du tilfældigvis ejer en computer servicecenter, kan du genbruge computerens hukommelse via din butik ved ompakning det efter testning, og vise det til nedsat pris. Du kan tilbyde hukommelse opgraderinger til dine kunder på en rabat. Du ønsker måske at holde nogle gamle hukommelse på hånden til test og erstatte beskadiget hukommelse (RAM) i kundens edb-systemer. Dette vil spare dine kunder penge, og de kan meget vel vende tilbage til mere forretning.

3 Besøg computer salg og service butikker i dit område. Hvis de er interesseret, de kan købe dine gamle chips direkte eller kan sælge computerens hukommelse for dig. Hvis du beslutter at sælge hukommelsen selv, kan de teste og pris chips for dig.

4 Sælg hukommelsen online for at tjene nogle penge til familiens aktiviteter. Hvis du har en konto på et websted, der giver salget af enkeltpersoner, som eBay eller Craigslist, kan du sælge din pc eller laptop hukommelse. Kontroller hukommelsen først at sikre dit produkt fungerer, før du sætter det til salg.

5 Få en skattelettelse ved at donere computerens hukommelse til en skole eller nonprofit organisation. Spørg din lokale skole teknologi koordinator til at se, om de kan have behov for hukommelse til at opgradere skolens computere. Få en kvittering for værdien af ​​hukommelse til skatter i slutningen af ​​året.

6 Annoncer på opslagstavlen på arbejde for at sælge din pc eller laptop hukommelse. De fleste virksomheder har en medarbejder opslagstavle. Kontroller, om du får lov til at sende din computers hukommelse til salg. Du kan ende med at sælge hukommelsen og få betalt for at installere det for køberen. Han kan give dig hukommelsen bliver fjernet for at gøre plads til den hukommelse, du installerer.

7 Find et firma, der genbruger gamle computer dele. Nogle vil genbruge eller handel med din hukommelse, når du køber ny hukommelse. Mange virksomheder genbruge metaller fra gamle computer dele til at fokusere på miljøhensyn.

8 Lav en samtale stykke med gamle hukommelse og computer dele. Hvis du er den snu type kan du designe et ur, skulptur, smykker eller en centerpiece til din tabel fra den gamle hukommelse. Dekorere ydersiden af ​​en blomstrende plante at "hjælpe det huske" at blomstre hvert år. Lav "memory klip" for at give som gaver til nogens skrivebord til at holde sine noter.

TIPS

  • Et par ældre systemer er værd en masse penge, fordi de er blevet samleobjekter. Tjek markedet samleobjekter, før du tager ud et meget gammelt system.
  • Har din hukommelse og computersystemer evalueret før salg.