Sådan bruges Mind Mapping Software

January 2

Sådan bruges Mind Mapping Software


For folk, der visuelt orienterede, kan mindmapping software være nyttige for både personlig og professionel brug. Mind mapping programmer er designet til at tillade brugere at gruppere, link og organisere information på en måde, der er mere visuel end traditionelle checkpoint lister. Fordi sindet mapping software tilbyder så mange muligheder, kan det ofte være overvældende for begyndere. Det første skridt i at bruge mind mapping-software er at identificere præcis, hvilken type projekt, du vil arbejde på.

Instruktioner

1 Skriv ned en kort beskrivelse eller en liste over dit sind mapping projekt. Det kan være alt fra en to-do liste, brainstorming ideer til en skole essay eller planlægning ud en begivenhed på arbejdspladsen. Det er vigtigt at identificere kernen i dit projekt. For eksempel, for en skole essay, ville kernen være emnet for dit papir. For et værk begivenhed, ville kernen være den type begivenhed.

2 Åbn dit sind mapping software og starte et nyt kort. Opret din første objekt på kortet, og navngive den efter kernen, du valgte i trin 1. I arbejdet begivenhed eksempel kan navnet på denne kerne være "Office julefrokost."

3 Opret flere grene strækker sig fra din kerne, hver med et navn, der deler opgaven med planlægning eller udvikle kernen i flere mindre opgaver. For at fortsætte med det arbejde begivenhed eksempel, kan dine grene omfatte "Dato", "Location", "Mad", "underholdning" og "invitationer". Fortsæt med at tilføje så mange grene, som du har brug for; du kan tilføje flere grene senere, hvis det er nødvendigt.

4 Klik på hver gren og tilføje grene til dem, yderligere opdele dine opgaver i mindre bidder. For "Food," kunne du tilføje grenene "Forretter", "Drinks", og dessert. "For" Entertainment ", du kunne have" Levende musik "og" Aktiviteter "grene.

5 Gentag trin 4, denne gang udvide dine mindre filialer. Når du arbejder, kan du begynde at forbinde eller linke visse grene til andre. For eksempel, når du sætter en dato for arrangementet, vil du ønsker at fastsætte en tidligere dato, hvor invitationerne skal sendes. Du kan linke den gren til de vigtigste "invitationer" filial. Fortsæt på denne måde, indtil projektet er fuldt planlagt.

TIPS

  • Mindmaps kan struktureres på mange forskellige måder; ikke bekymre sig om organisering i begyndelsen. Foretag kerner og filialer baseret på de oplysninger, du kender det samme, så du får mere komfortabel med softwaren, re-organisere dem på en måde, der virker for dig.

relaterede artikler