Sådan kører Internet Explorer i både 32-bit og 64-bit på den samme computer

January 1

64-bit-versioner af Windows styresystemet omfatter to separate installationer af Internet Explorer webbrowser. Den første mappe indeholder standard 32-bit version af browseren, og den anden er en 64-bit version. Mens 64-bit version af browseren kan drive hurtigere, mange plug-ins og udvidelser ikke støtte det. Som et resultat, er det 32-bit versionen normalt indstillet som standard webbrowser på Windows. Hvis du ønsker at køre begge versioner, kan du blot oprette en genvej til både på skrivebordet. Dette giver dig mulighed for nemt at identificere hver enkelt, og hurtigt køre dem samtidigt.

Instruktioner

1 Klik på din "Start" knappen. Skriv "Internet Explorer" i søgefeltet. Listen søgeresultater vil vise flere resultater for Internet Explorer. Det første resultat, som er "Internet Explorer", er den 32-bit version af Internet Explorer, og det andet resultat, som er "Internet Explorer (64-bit), er den 64-bit version af browseren.

2 Højreklik "Internet Explorer", og klik på "Send til, Desktop (Opret genvej)." Dette placerer en genvej til den 32-bit version på skrivebordet. Højreklik på det nye ikon på skrivebordet, og klik på "Omdøb". Ændre navnet til "Internet Explorer (32-bit)."

3 Klik på Windows "Start" knappen igen, og skriv "Internet Explorer" i søgefeltet. Højreklik "Internet Explorer (64-Bit)" og klik på "Send til, Desktop (Opret genvej)." Dette placerer en "Internet Explorer (64-Bit)" genvej på skrivebordet.

4 Dobbeltklik på "Internet Explorer (32-bit)" du har oprettet, og dobbeltklik derefter på "Internet Explorer (64-bit) ikonet. Du har nu begge versioner af browseren åbne på samme tid, og kan nemt lancering hver en fra dit skrivebord i fremtiden.


relaterede artikler