Sådan Tillad flere brugere at redigere en MS Word 2007-dokument

January 16

Brugere i et netværk miljø har som regel begrænset adgang til filer og mapper på deres lokale harddisk eller netværksdrev. En standard bruger - en uden administrative rettigheder - typisk kan åbne og få vist uklassificerede Word 2007-dokumenter, men kan ikke ændre dem.

Samarbejde er almindeligt i et arbejdsmiljø, og flere brugere ofte brug for særlige tilladelser for at redigere et dokument. Hvis du vil tillade begrænsede brugere at få adgang til en Microsoft Word 2007-fil, ændre sikkerhedsindstillingerne i fil-egenskaberne.

Instruktioner

1 Log ind på Windows 7 som administrator. Naviger til den mappe, der indeholder det dokument Word 2007.

2 Højreklik på filen. Vælg "Egenskaber" fra kontekstmenuen. Klik på fanen "Sikkerhed" og vælg "Avanceret".

3 Klik på "Owner" og derefter "Rediger". Vælg dit brugernavn eller gruppe fra de tilgængelige muligheder. Klik på "OK" for at overtage ejerskabet af filen. Klik på "OK" to gange for at forlade sikkerhedsindstillingerne.

4 Højreklik Word-dokumentet igen og vælg "Egenskaber" fra kontekstmenuen. Klik på "Sikkerhed" og derefter "Rediger".

5 Vælg en gruppe eller brugernavn for at ændre sikkerhedsindstillingerne. Check "Tillad" ved siden af ​​"Rediger", "Læs", "Læs & eksekvere" og "Skriv". Fjern markeringen af ​​"Deny" ud for hver af disse kategorier.

6 Gentag processen for hver gruppe eller bruger for at tillade flere brugere at ændre og redigere filen. Klik på "OK" for at gemme dine indstillinger. Klik på "OK" for at afslutte fra fil-egenskaber.


relaterede artikler