Sådan Tilføj kombinationsbokse

February 16

En kombinationsfelt er et input-funktion til Microsoft Excel, der giver brugerne mulighed for at vælge fra en liste af muligheder. Når valgt, kan Excel-regneark behandle formler, der afhænger af valg fra kombinationsfeltet. Dette tillader et regneark til at være mere interaktiv. For eksempel kan en bruger vælge fra flere forskellige produkttyper. Hver kan have en respektiv pris forbundet med det. De formler i Excel-regneark kan bestemme budgetter for at købe opgørelse, og udgifterne til det valgte emne kan påvirke den samlede bundlinje. Tilføjelse af en kombinationsfelt til et regneark er mere avanceret end grundlæggende Excel operation, men kan læres nemt.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Excel.

2 Indtast liste over indstillinger, der vises i din combo box i enhver celleområde i regnearket. Kombinationsboksen bruger denne liste for dens konstruktion. Du kan vælge enhver celler på Excel-regneark til dette formål, herunder celler, der er af vejen i fjerntliggende områder af regnearket, så de ikke bliver set af brugere.

3 Vise "Form" værktøjer til rådighed for Excel. For version 2007 og senere, skal du klikke på "Udvikler" fanen i Excel ribbon bar. For tidligere versioner, skal du klikke på menuen "Vis", vælg "Værktøjslinjer" og vælg "Formularer" valgmulighed.

4 Klik på "Combo Box" fra formularkontrolelementerne i værktøjslinjen.

5 Træk en kasse hvor som helst på dit regneark. Klik og hold museknappen nede og trække på tværs af og ned for at skabe et kvadrat eller rektangel. Dette vil være størrelsen og formen på din kombinationsboks. Når du slipper musen, er kombinationsboksen automatisk oprettet.

6 Højreklik på kombinationsfeltet og vælg "Format Control" element i genvejsmenuen.

7 Skriv i "Input Range" i pop-up vindue celleområdet af den liste, du oprindeligt oprettet som vises i din kombinationsboks. For eksempel, hvis din liste vises i cellerne A1 gennem A5, dette område vil blive optaget som "A1: A5".

8 Skriv en celle navn i "Cell Link" område af pop-up vindue til at angive, hvor kombinationsboksen valg vises i Excel-regneark. Når brugeren vælger et element fra kombinationsboksen, skal dette videreformidles til regnearket, så formler kan bruge denne data. De listeelementer indeholder hver et indeks nummer. Cellen leveres i "Cell Link" feltet vil automatisk indeholde dette indeks nummer, når en indstilling er valgt.

9 Klik på "OK" for at forlade kombinationsboksen konfiguration vindue.

TIPS

  • Indekstal for combo box poster er intervaller, startende med 1. Det første punkt i din combo box liste vil indeholde indekset værdi på 1, mens det tredje punkt vil have et indeks antal 3. Dette tal vil blive vist i "Cell Link "celle specificeret, så dine formler kan vide, hvilke punkt blev valgt, hvis det er nødvendigt.

relaterede artikler