Sådan Start My Own t-shirt Forretning

August 2

Træffer beslutningen om at starte din egen T-shirt forretning er ikke en du skal tage let på. T-shirt salget er blevet en stor forretning, især online, og nogle virksomheder har gjort bemærkelsesværdigt godt. Der er imidlertid enorme konkurrence om kunderne.

Instruktioner

1 Når du har taget beslutningen om at starte din egen T-shirt virksomhed, ophold realistiske omkring væksten i din virksomhed. Må ikke blive distraheret danne din nuværende indtægtskilde, som du søger at vokse din T-shirt forretning. Overhold din forretningsplan og gøre igangværende forskning vedrørende aktuelle tendenser i T-shirt stil, hvem der køber dem, og hvad slogans du opretter, vil ring sandt. Forsøg ikke at lasso månen i form af hurtig succes. Fortsæt langsomt og holde sig til beskedne og opnåelige mål såsom langsomt at tilsætte det samlede antal besøg til din hjemmeside eller oprette en ny iørefaldende siger hver uge.

2 Hold relevant i forhold til dit design og den meddelelse, du forsøger at formidle. Der er altid noget varmt at folk vil betale penge for at emblazon på deres kister. Ofte der tager form af en politisk erklæring. Det kunne også involvere ting folk brænder for som deres kæledyr eller børn. Hvis du for eksempel prøve at bo også finkulturelle og kun du får den vittighed, vil du begrænse din potentielle målgruppe. Omvendt, hvis du gør dit budskab for bred du vil konkurrere mod mange lignende virksomheder. Som med de fleste bestræbelser, opretholde en balance er nøglen. Hold strøm og gøre dine skjorter banebrydende og sjov.

3 En af de mest vanskelige og udfordrende opgaver for enhver opkomling T-shirt iværksætter er produktionen platform. Du bliver nødt til at beslutte, om du vil have din egen hjemmeside og producere og sende skjorter selv, eller i stedet vælge at gøre, hvad mange mennesker gør, og bruge en tredjeparts hjemmeside vært.
Vellykket online T-shirt virksomheder, der udnytter deres egne hjemmesider og platforme nyder en højere fortjeneste. Men de også støde på en meget højere dumpeprocent på grund af den utrolige arbejde og omkostninger. Derfor kan tredjeparts værter såsom cafepress.com og zazzle.com være den rigtige løsning for at starte ud. Her kan du bevise omsættelighed af dine designs uden risiko eller investering. Du kan altid vælge at gå uafhængig senere.

4 Måske er det vigtigste aspekt af at starte din egen T-shirt forretning er fremme. Du kunne have de sjoveste skjorter i verden, men hvis ingen ved om dem, der ikke vil gøre dig noget godt. Som en del af din virksomhed forskning, få en arbejdsgruppe forståelse om hvordan man kan maksimere online søgemaskiner. En anden idé er at gå direkte til din målgruppe inden for social marketing websites. For eksempel, hvis du har en stor t-shirt, der fremmer en op og kommer politiker, opsøge hendes fansider. Typisk kan du sende inspirerende budskaber der og fremme dine varer. Hvis du har den rigtige jingle på det rigtige tidspunkt, vil du helt sikkert få den opmærksomhed fra din målgruppe.

5 Følg din plan og vision og arbejde hårdt på det. Husk, at have din egen virksomhed er alvorlig og kræver tålmodighed og indsats, men at sælge T-shirts kan være et sjovt sted at starte.


relaterede artikler