Hvordan du udskifter en nøgle på en Dell bærbar

August 14

Det er ikke ualmindeligt at miste tasterne på en bærbar Dell-computer. De kan poppe ud og fare vild nemt. Selvom det er temmelig svært at udskifte hele tastaturet, et nyt tastatur er billig. Du kan holde en ny, ubrugt tastatur på hånden for nem udskiftning af tabte nøgler.

Instruktioner

1 Rengør gamle nøgle rum. Spray den med dåse luft til fjernet enhver snavs og krat det med elektronik renere at fjerne eventuelle rester.

2 Få den nye nøgle. Anbring forsigtigt spidsen af ​​skruetrækkeren så langt under tasten som muligt og pop den nye nøgle off udskiftning tastatur. Brug glatte, faste bevægelser med ensartet pres for at forhindre beskadigelse af nøglen.

3 Rens den nye nøgle. Giv bunden af ​​nøglen en hurtig rengøring med elektronik renere.

4 Monter den nye nøgle. Vend nøgle over rummet, og tryk godt ned. Du hører et blødt klik og føler det bosætte på plads.

5 Test nøglen. Tryk den flere gange for at sikre, at det reagerer på tryk. Brug også det, mens du skriver at teste forbindelsen.

TIPS

  • Hvis du har en gammel eller ødelagt laptop, prøv nøglerne fra at tastaturet, inden de køber en replacement.Even hvis du har brugt alle nøglerne på den ubrugte tastatur som erstatning, ikke smide det væk. Du kan stadig overføre nøglerne tilbage og bruge det, hvis det kredsløb på din eksisterende tastatur går dårligt.