Tutorial til Nero Cover Designer

May 20

Tutorial til Nero Cover Designer


Nero Ultra Edition er primært en suite af programmer, så du kan rippe og brænde alle former for medier diske. Det omfatter Nero CoverDesigner, som lader dig hurtigt at oprette indsætte kort, brochurer og mærkater til næsten enhver type disk emballage. Det bruger en intuitiv information træ design at lade dig indtaste oplysninger om albummet eller projicere du brænder, og derefter placerer automatisk teksten i enhver disk pakke skabelon, du vælger. Så er det bare et spørgsmål om tweaking design, hvis du vil, og udskrive det på dit cover lager.

Instruktioner

1 Åbn Nero CoverDesigner.

2 Vælg den type medie dækker du gerne vil designe i dialogboksen Nyt dokument. Du kan vælge en af ​​de grundlæggende pakke skabeloner i venstre kolonne, eller få mere specifik ved at klikke på "Audio", "Data, Audio + data" eller "Video" faner i venstre kolonne og vælge en af skabelonerne i denne kategori. Klik på "OK" knappen for at begynde at bruge skabelonen.

3 Klik på "Dokument" niveau i venstre side af dokumentet data dialogboksen. Indtast titlen på din disk (f.eks albummets titel), året for udgivelsen, og kunstneren eller udgiver. Hvis alle spor på disken er fra samme kunstner, klik på "Anvend på alle underpunkter" knappen.

4 Klik på "Audio / kapitel" niveau under Disc 1 på venstre side af dokumentet data dialogboksen. Klik på "Tilføj Track" knap for at oprette et nyt spor notering for den disk, der vises på venstre side af kassen. Gentag dette indtil du har en linje for hvert spor på disken.

5 Klik på "Track / kapitel 01" niveau i venstre side af dokumentet data dialogboksen. På højre side af boksen, udfylde information for den sporet. Klik derefter på "Track / Kapitel 02" niveau og udfylde de oplysninger der. Som du udfylde oplysninger ser det ud i venstre side af dialogboksen. Fortsæt denne procedure, indtil du har udfyldt oplysninger for alle dine spor. Klik på "OK" for at gå videre til cover design skærmen.

6 Foretag eventuelle ændringer, du gerne vil på cover design skærmen. I dette skærmbillede kan du se de oplysninger, du har indtastet vises automatisk i den korrekte position i skabelonen, du har valgt. Nederst på denne skærm, vil du se faner for hver af elementerne i pakken skabelonen. Ved at klikke på fanerne kan du redigere den specifikke element.

7 Revider tekst ved at klikke på det. Du kan ændre placeringen af ​​teksten ved at klikke på det og trække rammen, der vises til en ny placering. Du kan ændre størrelsen og skrifttypen på teksten ved at ændre indstillingerne i skrifttype og størrelse menuer i venstre hjørne af vinduet. Du kan redigere teksten ved at klikke på "Tekstboks" værktøj i venstre side af vinduet.

8 Tilføj billeder ved at klikke på "Image Tool" i venstre side af vinduet og vælge det billede, du vil tilføje fra dialogboksen Åbn. Klik på det område, hvor du gerne vil tilføje billedet, så str billedet ved at klikke og trække i et af rammens håndtag. Hvis du har brug teksten til dit design vises på toppen af ​​billedet, klik på billedet og vælg "Arranger til bund" ikonet på toppen af ​​vinduet.

9 Forbered dit projekt til trykpapir menuen i øverste højre hjørne af menuen og vælge den form for etiketter, du bruger.

10 Klik på "Udskriv" ikonet i øverste højre hjørne. I den dialogboks, der vises, skal du vælge fanen "Generelt" og indtaste oplysningerne printer. Vælg derefter "Elements" fanen for at vælge, hvilke elementer fra din skabelon, du vil udskrive. Klik på "OK" for at starte udskrivningen din etiket.

TIPS

  • Den hurtigste måde at bruge CoverDesigner er umiddelbart efter du har brændt en disk med Nero. Når brænde job er fuldført, Nero spurgt, om du ønsker at starte CoverDesigner; Hvis du vælger denne mulighed, åbner forundersøgelsen med al din disk oplysninger, der allerede indtastet.
  • Hvis du kopierer en kommerciel disk og du har adgang til en scanner, alt du behøver at gøre er at scanne emballage og indsætte scanningsfiler vha Image Tool i CoverDesigner. Så er der ingen grund til manuelt at indtaste tekst.
  • Glem ikke at vælge den pakke format du designer til, før du begynder at indtaste disk information. Hvis du bruger standard skabelon, kan du afvikle indtaste oplysninger for elementer, du ikke vil få brug for.
  • Kontroller altid "Elements" fanen i dialogboksen Udskriv, før du starter udskrivningen. CoverDesigner standard er at udskrive alle elementer i skabelonen; Hvis du vil udskrive, for eksempel bare etiketten disk, du kan afvikle spilde lager ved ikke at fravælge resten af ​​elementerne.

relaterede artikler