Fejlfinding en Gigabyte EP45-UD3P

March 7

Fejlfinding en Gigabyte EP45-UD3P


Gigabyte EP45-UD3P er en af ​​de mere pålidelige bundkort lavet til Intel dual core processorer. Det er en meget pålidelig bundkort med mange elektriske sikkerhedsanordninger, der giver den højere beskyttelse mod netspændingsreduktioner og elektriske shorts. Andre funktioner omfatter de opgraderede DDR 2 og DDR 3 memory controllere, hvilket gør dette til en meget hurtigere bundkort. Selv om der er ingen kendte problemer med EP 45 bundkort, kan det stadig ikke som andre bundkort gør, om end mindre hyppigt. Dog kan tegn på en mislykket bundkort forveksles med andre enheder fiaskoer. Ved fejlfinding Gigabyte EP 45-UD3P kan du afgøre, om problemet er virkelig bundkortet eller nogle andre spørgsmål.

Instruktioner

Fryser & Genstarter

1 Tænd for pc'en og se efter Skærmen fryser, anvendelse fryser eller pludselige genstarter uden synlig grund. Disse er tegn på bundkortet spørgsmål, men kan også indikere en RAM eller harddisk problem.

2 Tag netledningen ud af computeren, og drej den, så den bagerste ende vender opad. Løsn skruerne i højre panel og skub panelet mod dig og væk fra maskinen.

3 Find RAM hukommelse, skubbe tilbage sikring slot håndtagene lidt, så du kan fjerne RAM. Rengør RAM modul pins med en blød klud dyppet i isopropylalkohol. Udskift RAM med et andet modul hvis det er muligt at give dig en bedre idé om årsagen til problemet. Ellers udskifte RAM i en anden slot og tilslut strøm og videokabel. Kontroller, om pc'en fortsætter med at fryse eller konstant genstarter.

4 Tag harddisken fra bundkortet og erstatte med en anden. Det er frysning fortsætter efter anbringelse af RAM og harddisken er spørgsmålet mest sandsynligt forårsaget af Gigabyte bundkort.

Dead PC

5 Vend computeren tilbage omkring, så den forreste vender mod dig. Kig på indikatorlamperne at se, om de tænder, når pc'en er tændt. Selvom en død pc kan indikere en mislykket bundkort, kan det også indikere en mislykket strømforsyning eller grafikkort.

6 Check for computer lyder som harddisken og fans spinde opstart. Slut en anden skærm til pc'en, hvis du høre lyde og se indikatorlys, så dette kunne være video relateret.

7 Vend computeren rundt for at få adgang til bagsiden af ​​maskinen igen, hvis indikatoren lyser ikke tænde. Kom tæt på bagsiden fan af computeren, og kontrollere, om en brændt elektrisk lugt, da dette indikerer en mislykket strømforsyning. Kig nøje på bundkortet og afgøre, om der er en brændt lugt stammer fra det. Hvis dette er tilfældet en elektrisk kortslutning i strømforsyningen kan have forårsaget en kort i bundkortet også.

8 Udskift strømforsyningen, hvis du opdager lugten i det, men ikke i bundkortet.

Ikke Arbejdsvilkårene Ports

9 Gå til "Start" menuen og højreklik på "Computer". Vælg "Egenskaber", og vælg fanen "Hardware". Vent et nyt vindue skal vises, og vælg "Device Manager." Vælg hver af de enheder som, USB, BIOS, Netværk, Video, og IDE og klik på "Opdater driver" for at opdatere hver af chaufførerne. Ikke-arbejdsforhold porte kan være forårsaget af forældede drivere, men kan også indikere et problem med Gigabyte bundkort.

10 Udskift en af ​​de USB-enheder som tastatur, mus eller printer for at sikre, at enheden ikke er årsag til problemet.

11 Check for funktionalitet efter opdatering driverne og ændre enhederne fra havne, hvis du stadig oplever intermitterende og USB, PS / 2 eller video forbindelsesproblemer så problemet kan være Gigabyte bundkort.