Sådan Se SinglesNet meddelelser

July 10

Sådan Se SinglesNet meddelelser


SinglesNet er et dating site, der giver dig mulighed for at se på profiler, granske billeder, og sende og modtage beskeder fra personer, du er interesseret i. Selvom SinglesNet er gratis at bruge, gratis brug kun strækker sig til visning profiler, kigge gennem billederne og indsamling af oplysninger . For at sende og modtage beskeder, skal du abonnere på tjenesten, som kræver, at du indtaster et kreditkort.

Instruktioner

1 Tilmeld dig din konto på SinglesNet ved at klikke på "Tilmeld dig nu" øverst på skærmen, og indtaste dine oplysninger. En konto er påkrævet for at begynde at bruge tjenesten. Du skal indtaste kreditkortoplysninger, når du tilmelder dig en konto, selvom du ikke har planer om at abonnere. information kreditkort beviser du er 18 år, og giver sikkerhed for virksomheden, hvis du gør pådrage afgifter.

2 Log ind på din SinglesNet konto med brugernavn og adgangskode, som du brugte til at tilmelde dig kontoen.

3 Klik på "Nye meddelelser." For at læse meddelelsen, skal du tilmelde dig et abonnement service. Når webstedet beder dig om at registrere og tegne, skal du vælge en indstilling (forskellige muligheder har forskellige omkostninger) og digitalt signere at du gerne vil abonnere. Når du har, kan du se dine beskeder.


relaterede artikler