DVD Burning Software til AVI til DVD

May 30

DVD Burning Software til AVI til DVD


De AVI (avi) format gemmer lyd og video data i en komprimeret fil. Det fungerer som en beholder til multimedieindhold indkodet med en række codecs, herunder DivX, Xvid og MPEG-4. Siden sin udgivelse i 1992 har AVI-format blevet den mest almindelige måde at opbevare lyd og video på en computer, i henhold til dens udvikleren Microsoft. Du kan konvertere og optage AVI-filer til brug på en standalone DVD-afspiller ved hjælp af en video-konvertering program.

Instruktioner

1 Hent VSO Softwares ConvertXtoDVD. Det understøtter AVI-filer kodet med DivX, Xvid, MPEG-4 og andre populære video-komprimering codecs. ConvertXtoDVD håndterer også MPG, MOV og WMV-filer. Programmet kan konvertere flere AVI filer til en enkelt DVD og lader dig vælge mellem en række forudindstillede menuer, som du kan bruge til at gennemse disken. Du kan også vælge mellem stereo og surround sound og tilføje undertekster til fremmedsprogede film. Når den er færdig konvertere filer til DVD-format, vil ConvertXtoDVD brænde dem på en disk. VSO tilbyder en gratis prøveversion af ConvertXtoDVD.

2 Brug Nero Multimedia Suite. Neros suite af disc-brænding forsyningsvirksomheder omfatter Nero recode, en video-konvertering program, der kan overføre AVI-filer til DVD. Nero recode understøtter alle større AVI kompression codecs, herunder DivX, Xvid og MPEG-4. Den understøtter også andre populære multimedie-filformater, herunder MPG, MOV og WMV. Et andet program bundtet med Nero Multimedia Suite, Nero Burning Rom, registrerer de filer til DVD, når Nero recode færdig konvertere dem. Nero tilbyder pakken for en gratis, 30-dages prøveperiode.

3 Installer Roxio Creator. Dette alt-i-én disk-brænding suite omfatter en video-konvertering program, der håndterer alle større multimedia filtyper, herunder AVI, MPG, MOV, FLV og WMV. Roxio Creator lader dig brænde flere AVI filer på en enkelt DVD. Pluk fra sit store udvalg af høj opløsning, animerede menuer til at tilpasse DVD udseende. Den vifte af omfattede video-redigeringsværktøjer kan du redigere en fil, før der konverteres og brænde det til en disk. Roxio tilbyder standard og faglige udgaver af Roxio Creator, hver understøtter AVI-til-DVD konvertering.

TIPS

  • Brug ikke video-konvertering software til at registrere ophavsretligt beskyttet materiale til DVD.

relaterede artikler