Sådan Compile Python Med Debugging

October 26

Python er et programmeringssprog, der anvendes i udstrakt grad til Linux og Unix-baserede applikationer, såsom Red Hat, Debian og Ubuntu. Python er et fortolket programmeringssprog, og derfor ikke kompileret. Men for at køre et Python script og fejlrette den, skal du køre "python" kommando med kildekode filnavn fra kommandoprompten den. Sørg Python er installeret på dit system. Python scripts, som med mange andre programmeringssprog scripts, kan være skrevet i en teksteditor som Notesblok eller Gedit. Opret en Python kildekode script-fil, så navngive script fil med ".py" som filtypen.

Instruktioner

1 Klik på "Application" option på den øverste navigationslinje og derefter klikke på "Tilbehør" i Ubuntu. Klik på "Terminal" for at åbne kommandolinjen terminal vindue. Hvis du bruger Ubuntu server eller en anden Linux / Unix baseret server, der ikke gennemfører en GUI som Ubuntu, skal du logge ind i systemet med "root" privilegier og starte systemet op til kommandoprompten.

2 Skriv følgende kommando ved prompten og tryk på "Enter" for at udføre sætningen. Erstat "minfil" med navnet på din Python kildekode fil:

python myfile.py

Scriptet kører og fejl vises i terminalvinduet.

3 Korrekte script fejl i kildekoden script fil ved hjælp af en teksteditor og gentag script fil med den samme kommando.


relaterede artikler