Hvordan man gør en Name Søg

November 2

Uanset om du ønsker at genskabe forbindelsen med gamle venner eller forskning nogen du er interesseret i, laver en online navn søgning er sikker på at afsløre noget. Det er mærkeligt, at søge en persons navn online uden nogen resultater på grund af forekomsten af ​​sociale netværk og sites. For eksempel, i løbet af få minutter, kan du få kontaktoplysninger for et familiemedlem, du har forsøgt at nå i årevis.

Instruktioner

1 Opret en konto på populære sociale netværk, såsom MySpace, Twitter, Facebook, myYearbook, Bebo, Friendster, Hi5, Orkut, Perfspot, Zorpia, Netlog og Habbo.

2 Opdater din konto med en nylig billede og oplysninger om din baggrund, så dine venner og familiemedlemmer genkende dig, hvis du forsøger at kontakte dem.

3 Find søgningen hjælpeprogrammet på sitet. Indtast navnet på den person, du søger, og klik på "Enter". Hvis du ikke finder den person, gå tilbage til søgningen nytte og angiv placeringen, aldersgruppe og etnicitet på den person. Prøve at søge igen.

4 Søg efter den person, der bruger en søgemaskine, som Google, Yahoo eller Bing. Selvom ikke alle bruger sociale netværk, kan du komme på tværs de oplysninger, du er på udkig efter fra disse populære søgemaskiner.