Sådan redigeres Rammer i en video

October 11

Sådan redigeres Rammer i en video


Stigningen i kraft hjemmecomputere og software kombineret med faldet i prisen på disse teknologier har gjort tanken om at have et hjem videoredigering studie en realitet. Der er en række programmer, der kan udføre en lang række redigeringsteknikker på en video, der giver et projekt et professionelt udseende. Redigering på en ramme-for-ramme basis giver brugeren væsentlig kontrol over hvad redigering, de ønsker at udføre på videoen.

Instruktioner

iMovie HD

1 Start iMovie og importere videoen i programmet. Den vises i bakken til højre på skærmen.

2 Træk den importerede video video i tidslinjen (nederst i programvinduet).

3 Afspil videoen (brug knappen "play" eller mellemrumstasten), og se gennem videoen, indtil du kommer til det punkt, hvor du vil redigere.

4 Træk zoomskyderen, på bunden af ​​programvinduet, til højre. Dette skulle zoome ind på videoen. Zoom så meget som ønsket; skubbe den hele vejen til højre, når du ønsker at afsløre de enkelte frames. Flyt afspilningsmærket til venstre og højre, frame-by-frame, ved at trykke på tastaturet & # 039; s venstre og højre tast.

5 Isoler de rammer, du vil redigere ved at adskille dem fra resten af ​​videoen. Flyt afspilningsmærket til det første ønskede ramme, og vælg "Rediger" i menulinjen, og rul til "Split videoklip på afspilningsmærke." Dette vil skabe en splittelse på det første billede. Gennemfør opdelingen ved at trykke på højre pil på tastaturet til slutningen af ​​rammerne og opdele klippet igen. Dette vil skabe en separat klip af de ønskede rammer.

6 Tilføj en effekt på disse rammer ved at klikke på fanen effekter og trække den ønskede effekt over til klippet. Slet klippet ved at klikke på klippet for at fremhæve det, trykke på tasten "slet" på tastaturet.

Windows Movie Maker

7 Start Windows Movie Maker og klik på knappen "Opgaver". I det vindue, der vises på højre klik "Importer video".

8 Træk den importerede videofil til storyboardet, og klik på "Timeline View" knappen.

9 Afspil videoen og stopper ved de ønskede rammer. Flyt rundt ramme for ramme ved hjælp af "Frame Venstre" eller "Frame Højre" knapperne. Du kan zoome ind på klippet ved at trykke på knappen forstørrelsesglasset derefter klikke på tidslinjen.

10 Flyt det første billede, du ønsker at redigere, og tryk på "Klip" i menulinjen, og rul til "Set Start Trim Punkt Move". Rul derefter til det sidste billede, du vil redigere, og vælg "Klip" og derefter "Set End Trim Point."

11 Tryk på knappen "Cut" for at fjerne de valgte rammer. Tilføj effekter ved at klikke på "effekter" knappen i venstre side af skærmen og anvende dem til det valgte klip.

Final Cut

12 Start Final Cut og importere et nyt videoprojekt. Den vises i browseren. Dobbeltklik på videofilen i browseren for at indlæse det på tidslinjen.

13 Se gennem videoen til rammerne for redigering. Flyt frem og tilbage gennem rammerne ved hjælp af piletasterne på tastaturet.

14 Naviger til den første ramme, og tryk på "I" på tastaturet, vil dette være begyndelsen frame i klippet.

15 Naviger til slutningen af ​​klippet, og tryk på "O" dette vil være enden frame i klippet.

16 Klik på "Sequence" på menulinjen og derefter klikke på "Indsæt Tracks" for at indsætte en ny videospor på tidslinjen. Træk klippet til det nye spor. Her kan det redigeres individuelt eller slettes helt.