Sådan fjernes WGA Check på Windows Media Player 11

June 5

Sådan fjernes WGA Check på Windows Media Player 11


Windows Genuine Advantage (WGA) er et system skabt af Microsoft, der kontrollerer for gyldigheden af ​​software såsom Windows Media Player 11 og kræfter online aktivering af softwaren licens. Det meste af tiden, WGA installeres med de regelmæssige Microsoft-opdateringer og skaber ingen problemer, men nogle gange WGA løber ind glitches, der forårsager irriterende pop-up-meddelelser, som kan gøre det svært for dig at starte og bruge selv lovlig software. Derfor nogle mennesker foretrækker at installere programmer som Windows Media Player 11 uden WGA.

Instruktioner

1 Hent Windows Media Player 11 fra Microsofts hjemmeside (se Resources). Softwaren er gratis at downloade.

2 Find filen, når den er færdig med at downloade. Det er normalt kaldes "WMP11-WindowsXP-x86-dan.exe."

3 Brug en zip-fil program som WinZip eller 7-Zip til at udtrække programfilerne fra .exe-filen. De fleste zip-fil software giver dig mulighed for at højreklikke på .exe-filen og vælg "Extract".

4 Åbn den mappe, der blev oprettet under filen udvinding - ". WMP11-WindowsXP-x86-enu" normalt vil det blive navngivet Inside, vil du se mange filer.

5 Klik på "wmfdist11.exe" fil. Dette vil installere Windows Media Player 11 runtime filer.

6 Klik på "wmp11.exe" fil. Dette vil installere Windows Media Player 11 og omgå WGA check.

7 Fuldfør installationen, og genstart computeren.

TIPS

  • Hvis du i øjeblikket har Windows Media Player 11 installeret og ønsker at fjerne WGA, skal du afinstallere softwaren og geninstallere den ved hjælp af metoden beskrevet i denne artikel.

relaterede artikler