Hvad er Python PYC filer?

June 3

Programmeringssproget Python fungerer som et generelt formål langauge for desktop og web softwareudvikling. En del af Python fleksibilitet kommer danne det faktum, at det er "tolkes" eller drives af en fortolker, der eksisterer på flere forskellige platforme. Dette adskiller sig fra en "kompileret" program, som kun kan køre på det system, kompileret det. Dog kan Python tolk kompilere visse pakker, der indgår i et Python program, når programmet udføres, øger udførelse hastighed og effektivitet. For at forstå, hvordan denne hastighed stigning sker, skal programmøren forstå forskellen mellem kompileret og Fortolket kode, og hvordan de fungerer i Python-fortolker.

udarbejdet langauges

Kompileret sprog programmeringssprog, der er "udarbejdet" af programmøren, før koden udfører. Udarbejdelsen proces indebærer oversætte kildekoden til maskinlæsbare kommandoer til udførelse. For eksempel sproget C programmering, et kompileret sprog, anvender en vis "menneske-læsbart" syntaks, programmører bruger, når de træder kode. Før koden kan blive et program, programmøren samler "kilde" kode til maskinkode, at systemet forstår. Denne proces sker kun én gang: efter at programmet er kompileret, kan det blive henrettet et vilkårligt antal gange.

fortolket langauges

Bortset fra kompilerede sprog "fortolket" sprog. I stedet undergår en samling proces, der omdanner programmet i maskinens sprog, og frigive en klar-til-run-programmet, et fortolket sprog løber gennem en "tolk". Hvad dette betyder er, at programmet vil køre direkte fra kildekoden, en linje ad gangen. Hver gang programmet udfører, sker det gennem tolken, og tolken udfører koden på systemet.

Fortolket Versus Opgjort

Hvert sprog har sine fordele og ulemper. Kompileret kode konverterer til et format lettere læst af systemet, øge sin udførelse hastighed og forbedre sin hukommelse effektivitet. Men kompileret kode kører kun på det operativsystem, kompileret det. For eksempel vil kode kompileret på Windows ikke køre på en Mac. I modsætning hertil fortolket sprog er cross-platform, hvilket betyder, at et fortolket sprog kan køre på mange operativsystemer bruger den samme tolk. Endvidere har fortolket sprog ikke har at gøre med mange programmering bekymringer forbundet med programmering med kompilerede sprog, såsom hukommelse ledelse, gør udvikling lettere og hurtigere. Men fordi et program i et fortolket sprog skal fortolkes linje for linje, dets gennemførelse er langsommere og dens hukommelsesforbrug højere.

Python PYC filer

Python er et fortolket sprog, hvilket betyder, at hver programmer løber gennem Python fortolkeren når henrettet. Hertil kommer, når de Python programmet "import" et andet modul til brug i kode ved hjælp af "import" søgeord, fortolker også kildefilen af ​​modulet. Så for eksempel, ville en programmør, der ønsker at bruge funktioner fra en matematisk modul importere det, og det ville tolkes sammen med programmet. Men når programmøren importerer et modul, det skaber også en kompileret - eller "allerede fortolket" - version af modulet, der bærer en ".pyc" udvidelse. Det betyder, at efter den første henrettelse, vil Python program bruger kompileret .pyc fil under import.

Fordele ved PYC filer

Fordelene ved at have .pyc filer er de samme som dem for at have en kompileret sprog i almindelighed: de er hurtigere og forbedre udførelsestid. Så længe kildekoden af ​​modulet ikke ændres, vil Python tolk ikke holde fortolke modulet hver gang et program udfører. Tværtimod vil det bruge "klar" version af koden. Dette formindsker overhead anvendes ved kontinuerlig fortolkning af de samme kildefiler.