Sådan Kombiner i Audacity Records

June 19

Sådan Kombiner i Audacity Records


Den Audacity optagelse og redigering program er et gratis, open-source software til rådighed til brug på Windows, Mac og Linux operativsystemer. Der er flere måder at kombinere lyd i Audacity programmet. Hvis du har separate lydfiler, som du gerne vil bruge i et projekt, for eksempel, kan du importere hver fil i en Audacity projekt. Du har også mulighed for at sekventielt kombinerer separate lydspor på ét spor. Eller bland ned forskellige lydspor på ét spor. Blanding ned spor betyder at blande alle de separate lydspor i én samlet spor.

Instruktioner

Importere flere lydfiler til One Audacity Project

1 Vælg "Åbn" fra menuen "Filer".

2 Gå til den mappe placering, hvor den lydfil, du ønsker at importere er gemt. Klik på filen for at vælge den. Klik på "Åbn" for at importere filen i Audacity. Lyden importeres på sin egen bane.

3 Gentag trin 1 og 2 for at importere flere lydfiler i Audacity. Hver fil du importerer placeres på eget lydspor.

Sekventielt Kombiner flere lydspor på én Track

4 Vælg det lydspor, du ønsker at hæfte på enden andet lydspor ved at klikke på plads direkte over sporets "Mute" og "Solo" knapperne.

5 Gå til menuen "Rediger". Vælg "Find Zero Crossings." Gå til menuen "Rediger" igen. Vælg "Cut".

6 Klik på det punkt, der markerer slutningen af ​​audio bølgeform på sporet, hvor du ønsker, at lyden du bare klippe, der skal indsættes. Dette fungerer som din vigtigste lydspor.

7 Vælg "Indsæt" fra menuen "Rediger". Lyden fra det spor, du valgte i trin 1 er nu slutningen del af de vigtigste lydspor.

8 Gentag trin 1 til 4 for at tack yderligere lydspor på enden af ​​de vigtigste lydspor.

Bland Down flere lydspor 0nto One Track

9 Rediger og arrangere separate lydspor, der passer til dine præferencer. Uanset arrangement de separate lydspor er i bevares, når de kombineres på ét spor.

10 Vælg "Preferences" fra menuen "Rediger". Marker feltet ud for "Play andre spor, mens du optager ny." Klik på "OK".

11 Kontroller, at "Solo" og "Mute" knapper ved siden af ​​hver lyd spor, du vil indgå i blandingen ned er ikke deprimeret. Hvis knappen er trykket ned, på den for at deaktivere den.

12 Tryk på knappen "Record". Alle lyd på de separate lydspor vil blive optaget som en audio brik på det nye lydspor. Tryk på "Stop", når optagelsen er færdig.

13 Tryk på knappen "Solo" ved siden af ​​den nye lydspor. Tryk på knappen "Play" for at høre blandet ned lydspor.


relaterede artikler