EasyTether Kørselsvejledning

June 20

EasyTether Kørselsvejledning


Internetdeling kan du bruge din Internet-stand mobiltelefon som modem til din bærbare computer til at oprette forbindelse til internettet og tjekke e-mail. Denne tilslutning kan være afsluttet gennem kabel eller trådløst via en Bluetooth-forbindelse eller Wi-Fi. Mange trådløse luftfartsselskaber opkræve ekstra gebyrer for Internetdeling. Nogle udbydere har strenge servicevilkår vedrørende dette emne, går så langt som opsigelse din kontrakt, hvis du overtræder disse vilkår.

Instruktioner

Modem Installation

1 Installer modem driver til din telefon på din computer. Du har måske føreren disk, hvis det fulgte med telefonen. Hvis ikke, skal du besøge telefonen producentens websted og finde driveren til download.

2 Tænd for modemmet funktionen i telefonen; du bliver nødt til at finde vejledningen i telefonens manual, fordi de fleste telefoner er forskellige i forhold til denne funktion. Det meste af tiden, aktivering af modem-funktionen findes under de generelle indstillinger eller netværksindstillinger.

3 Tilslut telefonen til computeren med et USB-kabel. Din computer vil installere enhedsdrivere for denne nye hardware og giver dig en meddelelse om, at hardwaren blev installeret. Hvis du bliver bedt om at finde enhedsdrivere, skal du vælge "Gennemse" og peger på installationen af ​​softwaren mappe.

Creation netværksforbindelse

4 Vælg "Start" og "Control Panel". Vælg "Netværk og" Set Up en forbindelse. "

5 Du vil blive bedt om, hvilken type forbindelse, du vil oprette. Vælg "Set Up en opkaldsforbindelse." Indtast # 777 i boksen til modem telefonnummer.

6 Du behøver ikke at indtaste et brugernavn og en adgangskode, medmindre instrueret til af netværksoperatøren luftfartsselskab. Indtast et navn til din forbindelse i forbindelse boksen Navn. Din forbindelse vil være tilgængelig fra nu af under Kontrolpanel.

7 Vælg "Connect" nederst i menuen. Du vil blive godkendt og forbundet. Du skulle nu være i stand til at oprette forbindelse til internettet.

TIPS

  • Hvis du har problemer med # 777 nummer, tjekke med din lokale luftfartsselskab. Men dette tal virker med de fleste luftfartsselskaber.
  • Vær sikker på der ikke er data-brugsafgifter eller restriktioner før tilslutning af telefonen. Den sidste ting du ønsker, er en regning med store data-forbrug gebyrer for tethering.
  • Vær opmærksom på, at hvis du tethering telefonen via Wi-Fi, kan det typisk sende et signal til flere enheder, og stilles til rådighed som et hot spot. Afhængig af din placering, du kan eller ikke ønsker at gøre dette.

relaterede artikler