Hvordan fortryde sletningen historie i Internet Explorer

August 8

Gendannelsen historie i Internet Explorer på en computer med Windows XP-operativsystemet kræver mere end man kunne forvente i form af et opsving proces. For at kunne hente Internet historie, må en systemgendannelse udføres på hele din computer. Inden denne proces, skal du sørge for, at oplysningerne i den slettede internet historie er værd at udføre en hel systemgendannelse på din computer. Det systemgendannelse vil ikke kun gendanne din Internet historie denne dato og tidspunkt, men vil også gendanne alle andre programmer og filer til denne periode så godt.

Instruktioner

1 Tænd computeren og få adgang til det som systemadministratoren. Klik på "Start" knappen nederst på skærmen, og klik på "Alle programmer" fra den efterfølgende menu. Klik på fanebladet "System Tools" og vælg "Systemgendannelse" fra det næste skærmbillede.

2 Klik på "Gendan min computer til et tidligere tidspunkt" under vinduet med titlen "Velkommen til Systemgendannelse." Klik på "Næste" fanen i bunden af ​​skærmen. Vælg dato og omtrentligt tidspunkt for Internet historie, du ønsker at restituere sig og vælge det fra "Klik et gendannelsespunkt" fanen.

3 Klik på "Næste" fanen for at starte Systemgendannelse processen. Et vindue vil åbne kaldt "Bekræft valg af gendannelsespunkt." Sørg for, at tid og dato er valgt er korrekte, og klik på "Næste". Systemet vil udføre gendannelsesprocessen og vil derefter genstarte computeren. Når "Systemgendannelse Complete" vises, skal du klikke på "OK", og computeren vil blive genoprettet tilbage til den tidligere tilstand. Du kan nu få adgang til slettede historie, når du åbner Internet Explorer.


relaterede artikler