Sådan bruges en WAP54G som Repeater

March 22

Den WAP54G er et trådløst adgangspunkt, som Linksys, der også kan fungere som en trådløs repeater til dit netværk. Trådløse repeatere udvider effektive rækkevidde af din routers trådløse signal ved at modtage og videresende den. Dette kan især være nyttigt, hvis du har en computer, der er i en garage eller på en anden etage i dit hjem. Hvis du vil bruge WAP54G som en repeater, opnå den nødvendige sikkerhed og identifikation oplysninger fra din Linksys router og input, at oplysninger til WAP54G brugergrænseflade.

Instruktioner

Opnå Nødvendige Linksys Router Information

1 Åbn din foretrukne browser. Indtast "192.168.1.1" (uden anførselstegn) i adresselinjen og tryk på "Enter" knappen. Dette åbner et login dialog.

2 Skriv "admin" i begge felter, og klik på "OK" knappen. Hvis du får et login fejl, skriv "admin" i feltet Adgangskode og lade feltet Brugernavn tom. Dette åbner brugergrænseflade til din Linksys trådløs router.

3 Klik på fanen Trådløs og se på sektionen Basic trådløse indstillinger. Skriv ned de aktuelle indstillinger ved siden af ​​Wireless Network Mode trådløst netværk (SSID) og Wireless Channel muligheder.

4 Klik på fanen Trådløs sikkerhed og nedskrive nøglen i en feltet under WEP Security Mode sektion.

5 Klik på fanen Status og på Trådløs. Skriv ned MAC-adressen. Luk routerens brugerflade når du er færdig.

Linksys WAP54G Installation og konfiguration

6 Tilslut et Ethernet-kabel mellem en af ​​LAN-porte på bagsiden af ​​din Linksys router og WAP54G. Åbn din webbrowser. Skriv "192.168.1.245" i adresselinjen og trykke på "Enter".

7 Skriv "admin" i feltet Adgangskode og trykke på "Enter". Dette åbner brugergrænseflade til WAP54G access point.

8 Klik på Opsætning og derefter på Grundlæggende opsætning. Indtast Mode trådløst netværk (SSID), og Kanalindstillinger du tidligere noteret i felterne forneden og klik på "Gem indstillinger".

9 Klik på alternativknappen ved siden af ​​Wireless Security Aktiver og klik på Rediger sikkerhedsindstillinger. Indtast WEP-krypteringsnøgle, du tidligere bemærket i Key 1 feltet og klik på "Gem indstillinger".

10 Klik AP tilstand linket øverst, og klik på valgknappen Wireless Repeater. Skriv din Linksys router trådløse MAC-adresse i feltet og klik på "Gem indstillinger".

11 Tag Ethernet-kabel. Den WAP54G er nu en trådløs repeater og kan flyttes til et andet område i dit hjem. En optimal placering for repeateren er halvvejs mellem routeren og computeren.


relaterede artikler