Sådan Fix et billede med Software

January 14

Sådan Fix et billede med Software


Redigering billeder giver dig mulighed for at fastsætte mangler og mindre (selv store) fejl i fotos. Der er en indlæringskurve involveret i at lære at bruge fotoredigering software, men hvis du arbejder med billeder for nogen alvorlige eller professionel grafik program, kan det være et uundværligt værktøj og dygtighed. Furman University Top Ten Anmeldelser stater vedrørende brugen af ​​foto redigeringsprogram "Der vil være nogle tidspunkter, hvor et foto er for beskadiget til at løse", men angiver, at de fleste billeder kan fastsættes.

Instruktioner

Anmeldelse Software Needs

1 Bestem dine behov. Har du brug for at foretage simple rettelser? Er du en person med en høj, moderat eller lav grad af teknisk aptitude? Har du tid til at lære et komplekst program, eller har du brug for et simpelt program, der er let at bruge og lære? Hvad er dit budget?

2 Forskning anmeldelser for forskellige fotoredigering software programmer og afgøre, hvilke passer bedst til dine behov. Prøv at opdage, hvis softwaren er udbredte og kommer med god teknisk support, og hvis virksomheden har et godt ry og tilbagesendelsespolitik.

3 Købe programmet, installere det og tage tid til at lære det grundlæggende med dokumentationen selve softwaren giver. Du kan også normalt få en bog om at bruge programmet, i hvert fald det, hvis er en populær en, fra biblioteket eller fra en online eller mursten og materie boghandel.

Fastsættelse af dine billeder

4 Sådan Fix et billede med Software

Gamle fotos kan scannes og fast.

Fjern mindre skønhedsfejl fra dit billede. Bestemme, hvad mangler du skal rette, og bruge de nødvendige værktøjer i din software. Du kan slette, afgrøde, ændre størrelse, fix pletter og blande farver. Fastsættelse mindre pletter kan opnås ved anvendelse af en kloning eller blanding værktøj.

5 Størrelse redigering værktøj, du bruger til dine behov. Hvis du rører op en skamplet på billedet, kan du bruge en "kloning" værktøj, som et eksempel, som vil kopiere farven fra en nærliggende punkt til det område, du ønsker at fastsætte. Hvis skamplet er stort, kan du vælge en større størrelse point; hvis det lokalisere, naturligvis, vil en meget lille størrelse være mere praktisk.

6 Tag den røde øje. Hvis du arbejder med billeder af mennesker, der var taget med blitz, er det muligt, at det resulterede i et foto med røde øjne. Et enkelt trin i de fleste programmer vil løse den ufuldkommenhed.

7 Skærp dit foto. Selv om det ikke er realistisk at skabe et skarpt billede fra en, der er helt ude af fokus, kan du vælge og arbejde med specifikke dele af dit foto til at skabe et skarpere billede.

8 Beskær dit billede. Dit foto kan beskæres til at skære kanterne, eller for at zoome ind og fremhæve et bestemt område. Hvis der er to personer i dit billede, for eksempel, kan du fremhæve en enkelt person, og beskære den anden ud.

9 Ændre farven på dit foto. Du kan bruge din fotoredigering software til at ændre billedet fra farve til sort og hvid (gråtoner). Du kan også lave dit billede lysere eller mørkere, eller ændre farvemætningen fra; for eksempel et billede, er for det meste blå, til en, der har stærke røde, og skabe illusionen af ​​en solnedgang fra et billede taget i løbet af dagen. Derudover kan du bruge software til at fjerne rød fra hudtoner og skabe et mere attraktivt billede.

10 Tilføj effekter til dit foto. De fleste fotoredigering software vil også give dig mulighed for at skabe effekter, såsom sløring, tekstur, glasskår og mange andre, og vil også give dig mulighed for at bestemme niveauet af intensitet af disse virkninger, fra knap mærkbar, at en høj grad af forvrængning.

TIPS

  • Gem dit arbejde, som du går. Fotoredigering er en hukommelse-intensive drift, hvilket gør det nemt for en computer til at gå ned, da du er fastsættelse dine fotos, og du kan tabe de ændringer, du har arbejdet hårdt på at gøre.

relaterede artikler