Sådan installeres Windows XP uden at miste data

May 12

Sådan installeres Windows XP uden at miste data


Med din Windows XP-installations-cd'en, kan du helt geninstallere Windows XP uden at miste nogen af ​​dine data. Ordlyden af ​​nogle af menuerne kan være direkte misvisende, men reparation mulighed, der eksisterer på installations-cd'en resulterer i en renset op Windows registreringsdatabasen. Ved omhyggeligt at følge nogle få trin, kan du gendanne Windows XP med en meget lille mængde af ulemper, og når du er færdig, vil dit system fungere normalt uden problemer eller tab af data.

Instruktioner

Geninstaller Windows XP på din pc

1 Tænd eller genstart computeren for at se POST (Power On Self Test) skærm. Nederst, vil du se en meddelelse om, at trykke på en bestemt tast for at indtaste opsætning. Tryk på tasten for at indtaste opsætning af BIOS, holde sig for øje ikke alle BIOS setup skærmen ser det samme. Find boot option i BIOS, hvilket bør opliste kilder fra hvor til at starte. Flyt "CD-ROM" til toppen af ​​listen; centrale instruktioner til, hvordan du ændrer din opsætning vil blive vist på skærmen.

2 Indsæt din Windows CD. Efter cd'en begynder at løbe, vil du i sidste ende se et setup skærm med flere muligheder på det. Den mulighed, der vil installere Windows uden at miste data lyder: "For at installere Windows XP nu, skal du trykke på ENTER." Tryk på "Enter". Når en anden skærm fuld af licensaftaler vises, skal du trykke på "F8" accepterer betingelserne. Dernæst vil din PC se at finde en version af Windows, der allerede findes på harddisken. Når det vises, sørg for at det er fremhævet, og tryk "Enter". Eventuelle beskadigede filer fra registreringsdatabasen vil blive erstattet med filer fra cd'en, og når denne proces er afsluttet, vil systemet genstarte. Fjern cd'en for at forhindre pc'en i at starte fra det igen.

3 Vent til systemet at starte igen for at installere Windows på ny. Først systemet beder om dine sprogindstillinger, og en kasse til at indtaste din cd nøgle vises. Indtast oplysningerne. Systemet vil indtaste opsætning, og da de fleste af dine tidligere oplysninger setup rester fra før geninstallationen, vil processen gå hurtigt. Når systemet er færdig, det genstarter igen. Dernæst konfigurerer Windows automatisk dine internetindstillinger og genstarter en sidste gang. Windows vil fungere normalt, med alle dine andre data intakte.


relaterede artikler