Sådan fjernadgang QuickBooks

October 18

Den QuickBooks Premier revisor udgave indeholder en gratis funktion, der gør det muligt for fjernadgang til din QuickBooks selskab fil fra eksterne computere. Som en lille virksomhed ejer har du mulighed for at købe den revisor Edition, så du kan få adgang til din virksomheds fil eksternt gratis, ellers fjernadgang er $ 3,95 hver måned (fra 2010). Du kan få adgang til dine QuickBooks fjernadgang via softwaren, eller gennem en tredjemand downloade ligesom Log Me In eller gå til min PC betalte tjenester.

Instruktioner

Fjernadgang med QuickBooks Remote Access Services

1 Klik på "revisor" knappen på den øverste menubjælke på QuickBooks startskærm. Rul ned til "Remote Access", og klik. Når fjernadgang skærmen QuickBooks åbner rulle ned til bunden af ​​siden for at klikke på "Tilmeld dig QuickBooks fjernadgang" sætning.

2 Tilmeld dig tjenesten. Registrering åbnes og du bliver bedt om at indtaste grundlæggende oplysninger, der skal bruges til at få adgang din QuickBooks-fil. Klik på knappen "Send". Retur til "Registrer" skærmen, og klik på "Log ind" knappen.

3 Klik på "Sæt denne computer op NU" knappen. Web-Ex vindue vil spørge, om du vil installere fjernadgang software på computeren. Klik på "Install" og vente på, at processen for at fuldføre. Det kan tage så lang som ti minutter, behøver ikke forsøge at afslutte andre transaktioner, mens dette fjernadgang program installerer.

4 Klik på "Næste" på Remote Access Wizard Setup. Vælg den godkendelsesmetode, du ønsker at bruge. Du kan enten bruge en adgangskode eller et telefonnummer. Foretag udvælgelse og indtaste den én gang i den øverste boks, og en gang ind i bekræftelsen kassen. Klik på "Næste". Vælg de ekstra muligheder i det næste skærmbillede. Som standard er de sidste fire valgt til dig.

5 Klik på knappen "specifikke applikationer" og derefter den QuickBooks version, du ønsker at få adgang via fjernadgang. Klik på knappen "Næste" og derefter på knappen "Afslut". Computeren er nu sat op til fjernadgang.

6 Log ind på den Webex hjemmeside i listen Ressourcer. Brug din godkendelse og adgangskode fra en anden computer. Den computer, du ønsker at få adgang skal være på og forbundet til internettet. Du kan nu få adgang til dine QuickBooks filer fra et andet sted.

Fjernadgang med Betalt tredjeparts software.

7 Vælg hvilken tredjeparts software, du gerne vil bruge. To af de mest populære er LogMeIn og GoToMyPC tjenester. Fordelen til LogMeIn tjeneste er, at de har en gratis, men begrænset version tilgængelig for download. Den GoToMyPC service tilbyder en gratis prøveperiode, men det er en betalt service.

8 Besøg LogMeIn hjemmeside og tilmelde dig gratis LogMeIn konto. Tilmeld dig tjenesten ved at udfylde de ønskede oplysninger. Indtast adgangskoden, og identifikation, du ønsker at bruge til at logge ind på din computer.

9 Afprøv fjernadgang. Lad din pc på og tilsluttet internettet. Gå derefter til en anden computer og login med din identifikation og password. Du bør kunne få adgang til din desktop fra fjerncomputeren og udfører enhver transaktion i QuickBooks, som du ville gøre fra computerens placering.


relaterede artikler