Instruktioner til Tilslutning af DSL & Wireless

October 11

DSL internet service overføres til dit hjem eller kontor via telefonlinjer. For at tilslutte tjenesten til din computer eller en anden Internet-stand-enhed, skal du bruge et modem til at omdanne DSL signalet i en din enhed genkender. For at bruge telefonlinjen til både telefon og ADSL Internet, skal du opdele den linje i to. En trådløs router gør det muligt at oprette forbindelse til internettet uden at være bundet til en wire eller kabel.

Instruktioner

1 Sæt en telefon ledning til et vægstik og tilslut den til en telefon ledning splitter. Tilslut to telefonledninger til fordeleren og rute en af ​​ledningerne til et DSL-modem.

2 Sæt telefonen ledning i modemets porten mærket "Internet".

3 Sæt et Cat-5 Ethernet-kabel til en stikkontakt i modemet under etiketten "WAN" eller "wired adgang til netværket." Sæt Ethernet-kablet i det tilsvarende stik på den trådløse router.

4 Sæt strømforsyningen stikket ind i effekt på den trådløse router. Sæt strømforsyningen i en stikkontakt eller en overspændingsbeskyttelse strimmel. Tænd for routeren.

5 Konfigurer din computer eller anden Internet-forberedt enhed til at modtage det trådløse signal fra routeren. Fælles procedurer for computeren eller enheden omfatter adgang netværksindstillingerne og vælge din router fra listen over tilgængelige forbindelser. Tjek din trådløse router manual for betegnelsen for din router, hvis du har mere end én uidentificeret indstilling på listen over forbindelser.

6 Indtast WEP-nøglen når du bliver bedt om en adgangskode. Du kan finde WEP-nøglen i det trådløse router ledsager manuel eller trykt på en mærkat på selve routeren.

7 Sæt den anden telefon ledning fra splitter til en wire filter. Sæt en anden telefon ledning ind i wiren filter og tilslut den til telefonstikket på telefonen.