Sådan oprettes formularer på Websites

April 4

Sådan oprettes formularer på Websites


På overfladen, en hjemmeside kun ved, hvordan man vise oplysninger. Det gør den ved hjælp af HTML eller Hypertext Markup Language. Mens HTML og hjemmesiden kun vide, hvordan at vise oplysninger, der er scripts nedenunder, der kan generere nye HTML til visning eller til at udføre andre handlinger, såsom at sende e-mail. Brugeren interagerer med disse skjulte scripts bruger HTML-formularer. Formerne tager de oplysninger, de indeholder, og give det videre til målet. Det første skridt til at muliggøre en hjemmeside til at kommunikere med en underliggende script er at opbygge en HTML-formular.

Instruktioner

1 Læg op den webside, du er ved at opbygge i din web editor eller tekst redigering program. For meget simple HTML opgaver såsom dette, kan du bruge Windows notesblok. Hvis du opretter en ny side fra bunden, derefter oprette en ny fil. Hvis du bruger en teksteditor, skal du sørge for, at forlængelsen er

.html.

2 Find stedet på den side, du vil have din formular. Browseren læser HTML top til bund, og alle elementer vises sekventielt. Kig efter det ønskede element formularen til følge og starte der. Hvis du starter en ny side, skal du sørge for at sætte "<html>" og "<body>" i begyndelsen af ​​filen og "</ body> og" </ html> "til allersidst. Mens der er andre mærker, der anvendes i de fleste HTML-filer, disse er absolut minimum.

3 Indsæt denne kode: <Form action = "Navnet på din TARGET">. Navnet på målet er scriptet eller anden HTML-side du sender disse oplysninger til. Uden et gyldigt mål, vil formularen ikke gøre noget eller generere en fejl.

4 Skriv følgende på separate linjer for hver indgang kasse: <p> etiketten på FORM PUNKT <input type = "text" /> </ p>. Indsæt den korrekte etiket for input boksen over kapitaliserede tekst. Gentag dette trin for så mange input bokse, som du ønsker.

5 Tilføj en "send" knappen efter alle formularkontrolelementerne ved at skrive: <p> <input type = "submit" /> </ p>. Når der trykkes på denne knap, vil alle oplysninger indtastet i formularen kasser sendes til det, der er udpeget i den sag ejendom, du indstillet i begyndelsen.

6 Angiv til browseren, at formen er færdig ved at indsætte </ formular>.

7 Gem din HTML-fil. Hvis du bruger en teksteditor, skal du sørge for at gemme filen med "html" udvidelse, hvis du ønsker at browseren til at læse filen som en webside.

TIPS

  • Der er mange andre typer af formularkontroller og kasser til rådighed. Tjek HTML Hund til en gratis ressource forklarer de forskellige typer af formular-kontroller og vejledning i, hvordan du tilpasser udseendet af dine former.

relaterede artikler